Vadonatúj képsorok a Star Wars 9 legújabb kedvcsinálójában

1412

Star Wars: Skywalker kora (2019) – Előzetes

Epikus lezárást ígér a Star Wars IX új kedvcsinálója! Közel három hónapot kell még várni, hogy Star Wars: Skywalker kora a mozikba kerüljön, a Lucasfilm azonban már most magasabb sebességre kapcsolt a film promóját illetően.

Múlt hétvégén megérkezett ugyanis a fim első tévéreklámja az NBC csatornán. Az időzítés talán nem is lehetett volna jobb, hiszen az idei nézettségi kutatások alapján az Emmy-díjátadó közvetítése igencsak alacsony számot produkált. Bár a rövid bejátszás valójában a már korábban a D23 Expon bemutatott előzetes egy újravágott verziója, a videó sejtelmes hangulatával továbbra is epikus lezárást ígér a minden idők egyik legnagyobb filmszériájának.

„Egy generáció története véget ér” – írja a Star Wars IX legújabb tévéspotja, amelyre alighanem a rajongók többsége csakugyan lélekben már kezd felkészülni, várhatóan azonban még egy utolsó alkalommal újra felbukkannak sokak kedvencei, Luke Skywalker, Liea Organa hercegnő és Lando Calrissian. A Skywalker kora J.J. Abrams rendezésében idén, december 19-én érkezik a hazai mozikba.

30 híres kulisszafotó a filmvilágból, amit még sosem láttál


Article Tags: · · · · · · · · · ·

Comments are closed.

Filmezzünk!

Filmezzünk!

Nox App Player Download