FILMEZZUNK.HU
TOPLISTA: Erről a 8 filmről ne maradj le októberben!

TOPLISTA: Erről a 8 filmről ne maradj le októberben!

17030

Filmajánló – 2019. október

Aligha érhette panasz a forgalmazókat az elmúlt hónapok premierfilmjeinek változatosságát illetően, és ez szeptemberben sem lesz másként. Vígjátékok, akciófilmek, eredettörténetek és blockbuster várományosok hamarosan a hazai mozikban. Következzék nyolc film, amire érdemes lesz beülni a következő hetekben.

1) Joker 

Eszelős, veszedelmes, kissé mulatságos. Vajon mi vezetett oda, hogy a sikertelen stand-up komikusból pszichopata gyilkos, Batman főellensége váljon? Todd Philips szenzációs képregényfilmjéből választ kapunk kérdéseinkre, és megismerhetjük Joker történetét.

Magyar mozibemutató: 2019. október 3.
Rendező: Todd Phillips
Stílus: dráma, thriller

2) Nő az ablakban (The Woman in the Window)

Feszült és fordulatos thriller egy agórafóbiás nőről A. J. Finn azonos című bestsellerje alapján. A könyv a megjelenése után a New York Times bestsellerlistájának élére ugrott. Főhőse Anna Fox, aki fényképezőgépével gyakran pásztázza háza környékét és a szemben lévő házból különös eseményeket észlel. A 20th Century Fox filmet készített a regény alapján, amerikai bemutatója: 2018. október 4.

Magyar mozibemutató: 2019. október 3.
Rendező: Joe Wright
Stílus: dráma, thriller

3) Gemini Man

Ebben az ötletes, izgalmas és rendkívül látványos akcióthrillerben a Will Smith által megformált Henry Brogan egy elit gyilkos, akit hirtelen üldözni kezd egy rejtélyes fiatal ügynök, sőt, úgy tűnik, előre meg tudja jósolni hősünk minden lépését. A film rendezője az Oscar-díjas Ang Lee (Tigris és sárkány), a további szerepekben Mary Elizabeth Winstead, Clive Owen and Benedict Wong.

Magyar mozibemutató: 2019. október 10.
Rendező: Ang Lee
Stílus: dráma, thriller, akció

4) Zombieland 2. – A második lövés (Zombieland: Double Tap)

Columbus, Tallahasse, Wichita és Little Rock az Államok szíve felé veszik az irányt, miközben a korábbiaknál sokkal fejlettebb zombik seregével kell felvenniük a harcot. A küzdelem azonban igazi családdá kovácsolja őket. A 2009-es kultikus Zombieland folytatása az eredeti szereplőgárdával és rendezővel tér vissza egy újabb észvesztő kalandra!

Magyar mozibemutató: 2019. október 17.
Rendező: Ruben Fleischer
Stílus: horror, akció, vígjáték

Oldalak: 1 2


Article Tags: · · · · · · · · · ·