FILMEZZUNK.HU
Eszméletlenül látványos a Midway magyar szinkronos előzetese

Eszméletlenül látványos a Midway magyar szinkronos előzetese

4077

Midway (2019) – Előzetes

Újabb II. világháborús film a láthatáron, itt a Midway legújabb előzetese magyar nyelven is! A függetlenség napja és a Holnapután rendezője ezúttal sem egy visszafogott filmmel érkezik. A Midway első ránézésre annyi hasonlóságot mutat Christopher Nolan Dunkirkjével, hogy ebben is szerepel egy ismert énekes (Nick Jonas), de sokkal inkább emlékeztet Michael Bay Pearl Harborjára – nemcsak azért, mert japánok elleni döntő összecsapásról szól.

Ahogy arra a címből is lehet következtetni, a film a Csendes-óceán Midway-szigetekénél zajló tengeri csatáról fog szólni, ami fordulópontot jelentett a második világháború kimenetelében. A szinopszis szerint “a film a hősies tett valós eseményein alapul, és azoknak a vezetőknek és katonáknak a történetét meséli el, akik a megérzéseikkel, a kitartásukkal és a bátorságukkal legyőztek minden akadályt.” A leírás és a hatásvadász mondatokkal zsúfolt előzetes alapján egyértelmű, hogy a Midway az amerikai hadsereg reklámfilmjeként is tökéletesen működik, a két percbe sűrített robbantásmennyiséget pedig még Bay is megirigyelné.

Nick Jonas mellett Patrick Wilson, Luke Evans, Aaron Eckhart, Ed Skrein, Dennis Quaid, Mandy Moore és Woody Harrelson is fel fognak tűnni a filmben; a forgatókönyvet pedig a Kolónia című sorozat író-produere, Wes Tooke jegyzi. A Midway amerikában a Veteránok napján, november 8-án debütál, a hazai bemutató pontos dátumát pedig még nem lehet tudni, de várhatóan hozzánk is novemberben érkezik a film.

30 kihagyhatatlan film a II. világháborúról

(Forrás: hu.ign.com)


Article Tags: · · · · · · · · · ·