FILMEZZUNK.HU
Idén nyár elején kezdte működését a szupicuccok.hu webshop!

Idén nyár elején kezdte működését a szupicuccok.hu webshop!

1388

Elindult a szupicuccok.hu

A szupicuccok.hu népszerű filmekkel, sorozatokkal és videójátékokkal kapcsolatos ajándéktárgyak értékesítésével foglalkozik, de nem idegen számukra a Fantasy világa sem! Hatalmas választékkal indultak neki meghódítani a filmek és a videojátékok szerelmeseit! Különleges eredeti (Licenszelt) filmes és gamer relikviák között keresgélhet az arra látogató.

Idén nyár elején kezdte működését a szupicuccok.hu webshop!

Különleges, eredeti fimes és gamer relikviák valamint fantasy-spirituális tárgyak között keresgélhetsz a Szupicuccok ajándéktárgyai között.

Többek közt Marvel és DC szuperhősös termékeket, Star Wars, Harry Potter, de akár még horror filmekből ismeret cuccokat is találhatsz magadnak! Gamerek is keresgélhetnek több kategóriában, akár platform (Playstation, Nintendo vagy akár Xbox), akár játékok szerint (többek közt: God of War, Assassin’s Creed, Horizon Zero Dawn, Fortnite, Minecraft és még sok egyéb).

Céljuk, hogy aki náluk bóklászik az “Nekem ilyen kell!” felkiáltással és hatalmas örömmel vásárolja meg az általa kiválasztott szupicuccot! Természetesen, hogy az elvárt felkiáltás megvalósuljon csak és kizárólag első osztályú, eredeti licenszelt termékeket forgalmaznak európai gyártóktól! Felkeltettük az érdeklődésed? Nézz be a webshopjukba és válassz egy szupi cuccot magadnak!

Hogy kéne kinézniük a DC és Marvel hősöknek a képregények alapján?


Article Tags: · · ·