FILMEZZUNK.HU
Sfilm.hu - Super Film adatbázis

Super Film adatbázis | Egy nagyszerű oldal, ahol minden filmet és sorozatot megtalálhattok

2260

Sfilm.hu – Super Film adatbázis

Szeretnénk bemutatni nektek egy nagyszerű oldalt, ahol szinte minden filmet és sorozatot megtalálhattok, magyar nyelvű előzetesekkel, poszterekkel és háttérképekkel. Az oldal nagyon szép és egyszerűen használható. Érdemes regisztrálni is az oldalra, mert ekkor a filmeknél megjelenik egy szekció, ahol különböző online filmes és torrent oldalak elérhetőségei jelennek meg, így ha megnézel egy film adatlapot, máris láthatod, melyik oldalon tudod megnézni vagy letölteni.

A főoldalon a *legjobb filmek* listáját találhatjuk, melyek a jelenleg legnézettebb filmekből tevődik össze, ezek a legtöbb esetben premier filmek amelyek a mozikban megjelentek. Ha lejjebb görgetünk akkor megnézhetjük az sfilm szerint legszebb színésznőket és adatlapjaikat, ahol találhatunk szuper képeket és az adott színész film, illetve sorozat listáját, amelyekben szerepelt.

Sfilm.hu - Super Film adatbázis

Az oldal legalján pedig a minden idők legjobb filmjeit találhatjuk, ez a lista az értékelések alapján készült, jelenleg A remény rabjai, A keresztapa, Schindler listája található a lista élén, amelyek igazán jó filmeknek számítanak.

Sfilm.hu - Super Film adatbázis

Ha szereted a filmeket, akkor az sfilm.hu egy nagyon jó választás!

15 film, ami hazavágta a főszereplők karrierjét


Article Tags: · ·