FILMEZZUNK.HU
Ocean's 8 - Az évszázad átverése - Érdekességek

10 érdekesség, amit talán még nem hallottál az Ocean’s 8 – Az évszázad átverése című filmről

2313

Ocean’s 8 – Az évszázad átverése – Érdekességek

Az Ocean’s 8 nem sokat változott az előző filmekhez képest. Gyors és akciódús, de amit az évszázad átverése kínál, az teljesen átalakított női változat. Sandra Bullock elmondása szerint ez nem remake, hanem egy parallel történet. Anne Hathaway-t híresség szerepében láthatjuk, ezért sokáig keresték számára az ideális rúzst. A hollywood-i külső eléréséért minden szükséges eszközt megtalál a https://makeup.hu webáruházban. Hathaway sminkesei is minden megtettek azért, hogy ajkai egész nap tartósak és megfelelő árnyalatúak legyenek! Íme néhány további érdekesség, ami felkeltheti az érdeklődést az igazán csajos sztori iránt:

Ocean's 8 - Az évszázad átverése - Érdekességek

1. Debbie Ocean szerepében Sandra Bullock németül szólal meg. Ez nem okozott nehézséget, hiszen folyékonyan beszéli a nyelvet, gyermekkorának nagy részét Németországban töltötte. A színésznő kettős állampolgár is.

2. A filmben elhangzik a These Boots are Made for Walking című dal Frank Sinatra lányának előadásában. A 2007-es Ocean’s 11-ben Danny Ocean azt következőt mondja„Kezet fogtál Frank Sinatrával”. Sőt, az eredeti 1960-as filmben Sinatra játszotta Danny Ocean-t.

Ocean's 8 - Az évszázad átverése - Érdekességek

3. Mindy Kaling 2011-es könyvében fejezte ki érdeklődését az Ocean’s Eleven iránt, az általa elnevezett Ocean’s 5 történetet női szereplők alkotják.

4. Jennifer Lawrence is szerepet kapott volna, azonban egy konfliktus miatt ezt le kellett mondania.

5. Elliott Gould és Marlo Thomas a Jóbarátok című sorozatban is szerepeltek, az előbbi Ross apjaként, az utóbbi Rachel édesanyjaként.

6. Tammy elkezd dolgozni a Vogue-nál, áthalad a Met Gala ülésterén, Daphne Kluger mellett pedig ül valaki. A következő képkockában, amikor az ülőtérre nézzünk, a Daphne melletti hely üres.

Ocean's 8 - Az évszázad átverése - Érdekességek

7. A cirkónia sokkal nehezebb, mint a valódi gyémánt. A nyaklánc nehéz, tehát az eredeti és a hamisítvány közötti különbség szemmel látható a filmben is.

8. Amikor Lou tankolta motorbiciklijét, mielőtt elindult, a Unleaded Gasoline feliratot látjuk. Ausztráliában Petrol-nak van eredetileg írva, nem Gasoline-nek, azaz ólommentes benzinnek.

9. A benzinkúton egy autónak kaliforniai rendszámtáblája van és a motor az út jobb oldalán halad, ezért valószínűleg a jelenetet az Egyesült Államokban vették fel.

10. Állítólag az egészet Debbie (Sandra Bullock) tervelte ki, azonban Tammy (Sarah Paulson) magyarázta el, hogyan lehetséges cirkónia-másolatot készíteni gyémántból. Ha Debbie ezt figyelmen kívül hagyja, akkor a terv meghiúsult volna, hiszen ez a tényező szerves részét képezte.


Article Tags: · · · · · · · · ·