FILMEZZUNK.HU
Filmajánló – A karácsonyi hétvége 20 legjobb filmje!

Kapaszkodjatok meg, jön az új Reszkessetek, betörők! film

3177

Jön a Reszkessetek, betörők! reboot

Annak ellenére, hogy mai napig tervben van a Ryan Reynolds-féle Reszkessetek, betörők! film újragondolása (amelyben a színész egy beszívott fickót alakítana, akit ahogy Kevint, otthon hagynak, így egyedül kell szembeszállnia a betörőkkel), egy rendes, “normális” reboot is készülőben van. Eddig nem sokat lehetett tudni az emlegetett projektről, mindössze annyit, hogy hű marad az eredeti alkotáshoz és hogy Dan Mazer (Nagyfater elszabadul) rendezi a Saturday Night Live-ból ismert Mikey Day és Streeter Seidell forgatókönyvéből. A minap pedig egy olyan hír érkezett, miszerint nagy rá az esély, hogy a stúdió megtalálta a reboot főszereplőit.

Jön a Reszkessetek, betörők! reboot

Magát Kevint (nem tudjuk, hogy tényleg így fogják-e hívni, de az érthetőség kedvéért mi így nevezzük) a nemsokára debütáló Jojo Nyuszi egyik gyerekszínésze, név szerint Archie Yates fogja alakítani, akinek ez lesz a második filmje. Eredetileg pedig az a hír járta, hogy a két felnőtt színész, vagyis Ellie Kemper és Rob Delaney Kevin szüleit fogják alakítani, de a Variety megerősítette, hogy nem, ők ketten egészen más szerepben fognak feltűnni. Kempert a Koszorúslányok, a 21 Jump Street – A kopasz osztag vagy éppen a LEGO Batman: A film kapcsán ismerhetjük, míg Delaney a Deadpool 2 ikonikus Petereként vált ismertté, aki nem rendelkezik semmilyen szupererővel, csak látta a hirdetést.

A Reszkessetek, betörők! reboot megjelenési dátumáról még nem nyilatkoztak, sőt még a forgatást se kezdték el, szóval ez még odébb lesz. Szerintetek szükséges egy modern kori újrázás vagy felesleges az egész?

15 érdekesség a Reszkessetek, betörők! című filmről, amit még biztosan nem hallottál

(Forrás: puliwood.hu)


Article Tags: · ·