FILMEZZUNK.HU
Ez a tudomány álláspontja arról, miért szeretik az emberek a Bosszúállók-filmeket

A Marvelnél már dolgoznak a következő szuperhőscsapaton

1320

A Marvelnél már dolgoznak a következő szuperhőscsapaton

Bár a nyári nagy bejelentés során nem esett infó arról, hogy milyen csapatfilm várható a következő fázis(ok)ban, biztosak lehetünk abban, hogy kedvenc hőseink együtt is megküzdenek majd az aktuális gonosszal, írja a puliwood.hu. Erről pedig a Marvel főnöke, Kevin Feige is biztosított mindenkit, aki elárulta, hogy bár azt még nem jelentették be, hogy kik fogják alkotni a következő Marvel-csapatot, de jó úton haladnak velük.

A Marvel Univerzum fejese, Kevin Feige Star Wars-filmet készít a Lucasfilmnél

Kevin Feige

Erről a ScreenCrush számolt be nemrég, akiknek a múlt heti CCXP konferencián sikerült beszélniük egy kicsit Feige-vel a jövőbeni tervekről, ő pedig készségesen nyilatkozott ezekről:

A Marvel univerzumában minden össze van kötve mindennel, de mint mindig, úgy most is csak egyszerre egy filmre összpontosítunk. Megpróbáljuk elkészíteni a lehető legjobb Fekete Özvegy filmet, utána a legjobb Örökkévalók filmet, majd a legjobb Shang-Chi, a legjobb Doctor Strange, Thor, Marvel kapitány, Fekete Párduc filmeket… és tovább görgetni a történeteiket. Persze nagyon jó érzés, amikor mind összegyűlnek egy nagy kaland erejéig. Éppen ezért azt megígérhetem, hogy ez a jövőben sem lesz másként. Már dolgozunk rajta, és jó úton haladunk vele.

Vagyis az továbbra sem derült ki, hogy milyen, a Bosszúállókhoz hasonló filmen dolgoznak Feige-ék a háttérben (vagy hogy egyáltalán ez a csapat még mindig a Bosszúállók nevet viseli-e), de az biztos, hogy kapunk még közös kalandot a hősökkel.

A Marvel Univerzum két sztárja is támogatja karaktereik leszbikus viszonyát

(Forrás: puliwood.hu)


Article Tags: · · ·