FILMEZZUNK.HU
Hamarosan két LMBTQ-hőse is lesz a Marvel Moziverzumának

Hamarosan két LMBTQ-hőse is lesz a Marvel Moziverzumának

4136

Hamarosan két LMBTQ-hőse is lesz a Marvel Moziverzumának

Jövő tavasszal immár a negyedik fázisba lép a Marvel moziverzuma, amelynek első filmje a hazánkban forgatott Fekete Özvegy lesz, majd jön az Örökkévalók. 2021-ben ennél jóval több film gyarapítja majd a negyedik fázist, szóval bőven van dolga Kevin Feige-nek és csapatának. Pláne, hogy menet közben már az ötödik fázis előkészítése is zajlik. Ami pedig megkülönböztetheti e két szakaszt az első háromtól, az a karakterek szexualitásához való hozzáállás lehet.

A Marvel Univerzum két sztárja is támogatja karaktereik leszbikus viszonyát

E téren elég komoly tervei vannak a Marvelnek, ugyanis fokozatosan szeretnék egyre inkább bevonni a képbe ezt a tényezőt is. Ennek egyik első lépése lehet a hírek szerint, hogy a Thor: Szerelem és mennydörgésben helyreteszik Valkyrie szexualitását. A Tessa Thompson által alakított Valkyrie lett ugyebár Asgard új uralkodója (miután Thor nem kicsit lecsúszott…), a 2021-es mozi történetének egyik vonala pedig az lehet, hogy ő keres maga mellé királynőt. Szintén ezt a törekvést erősíti, hogy a 2020-ban érkező Örökkévalók egyik karaktere nyíltan homoszexuális lesz, de lesz családja, sőt, gyereke is. Egyelőre nem fedték fel, hogy melyik karakterről lehet szó.

És a legfrissebb hírek arról számolnak be, hogy az ötödik fázisban ezt az irányt tervezik tovább követni. Bár részleteket még alig tudni az új fázisról, de egyes források szerint két meleg szuperhős is debütálni fog majd benne. Emellett Marvel kapitányról is kiderülhet, hogy meleg, ezt várhatóan majd a Marvel Kapitány 2-ben bontanák ki a készítők. Sőt, Jessica Jones karakterével kapcsolatban is hasonló terveket szövögetnek Kevin Feige-ék.

Természetesen mindez egyelőre csak pletyka és spekuláció, és Hollywoodot ismerve még rengeteg minden változhat. Éppen ezért egyelőre nem érdemes a fenti híreket kézpénznek venni, de ismerve napjaink trendjeit, egyáltalán nem kizárt, hogy valóban ilyen irányba vinnék el a szuperhősfilmeket a következő években…

10 színész, akiknek a szuperhőslét teljesen megváltoztatta az életét

(Forrás: mafab.hu)


Article Tags: · · · · ·