Mission: Impossible - Utóhatás (Mission: Impossible 6, 2018) - Előzetes

Tom Cruise főszereplésével jön a legújabb Mission: Impossible film

1386

Két újabb Mission: Impossible-film készül

Két újabb mozifilm készül a Tom Cruise főszereplésével forgatott Mission: Impossible-szériához: a hetedik részt 2021 júliusában, a nyolcadikat pedig 2022 augusztusában mutatják be.

12 filmsztár, aki a való életben is mentett már életet

Cruise 1996 óta játssza Ethan Huntot, a Mission: Impossible főhősét. A népszerű akciószéria hetedik és nyolcadik részében egy sor új színésszel egészül ki a szereposztás. A Paramount és a Skydance közös produkciójának forgatókönyvíró-rendezője, Christopher McQuarrie a napokban jelentette be, hogy az újak között lesz Shea Whigham is, akit legutóbb a Joker című filmben láthatott a közönség. Mellette Hayley Atwell és Pom Klementieff is csatlakozik a produkcióhoz.

A régi szereplők közül a The Hollywood Reporter értesülése szerint továbbra is Rebecca Ferguson alakítja Ilsa Faustot. McQuarrie rendezte a Mission: Impossible 2015-ben bemutatott Titkos nemzet és a 2018-as Utóhatás című epizódját.Utóbbi világszerte 791,1 millió dolláros (236 milliárd forintos) jegybevételt ért el, és ezzel a sorozat eddigi legnagyobb kasszasikere lett.

A Paramount a Mission: Impossible 7. részének premierjét 2021. július 23-ára, a 8. részét pedig 2022. augusztus 5-ére tervezi. Tom Cruise Top Gun: Maverick című akciófilmjének premierjét 2020 júniusára tűzték ki.

10 Tom Cruise film, amit kár lenne kihagyni

(Forrás: origo.hu)


Article Tags: · ·

Comments are closed.

Filmezzünk!

Filmezzünk!

Nox App Player Download