FILMEZZUNK.HU
Brutálisan nagyot kaszált a Deadpool 2!

Hivatalos: jön a Deadpool 3!

2486

Hivatalos: jön a Deadpool 3!

Amióta a Deadpool megfilmesítési jogai a Marvelhez kerültek, csakis találgatások övezték, vajon hogy alakul majd a filmszéria sorsa a stúdiónál. Bár korábban maguk a forgatókönyvírók kaptak ígéretet a Marveltől, hogy a továbbiakban is tarthatják magukat az eredeti ötleteikhez, a legtöbben alighanem ennél sokkal biztosabb megerősítésre vártak, amely most egyenesen a címszerepet alakító Ryan Reynoldstól meg is érkezett.

A színész a Christmas Eve című műsorban adott interjúja során elárulta, hogy a Deadpool 3 előkészületei már gőzerővel zajlanak, és hogy ennél simábban már nem is mehetnének a dolgok, a

film ráadásul továbbra is a korhatáros besorolást célozza majd meg.

Az egész csapat dolgozik a filmen. Most, hogy a Marvel csapatánál vagyunk az egész olyan, mintha egy nagyobb ligában lennénk. Őrület!” – jegyezte meg Reynolds. A nagy kérdés, hogy a harmadik felvonás hangulatában is illeszkedik majd az első két részhez, ehhez fűződően pedig maga a Disney elnöke, Bob Iger is kijelentette több alkalommal, hogy nagyon is korhatáros produkció lesz majd az új Deadpool, persze az viszont továbbra is kétséges, hogy helyet kaphat-e majd a Disney+ steraming szolgáltatás műsor-kínálata között ebből kifolyólag.

Bár a Deadpool 3 munkálataival kapcsolatban egyelőre nincsenek bővebb információk, könnyen lehet azonban, hogy a közeljövőben egyre több konkrétumot is megtudhatunk a produkcióval kapcsolatban, vélhetően pedig maga a premierdátum sem várat már sokáig magára.

Hamarosan két LMBTQ-hőse is lesz a Marvel Moziverzumának

(Forrás: mafab.hu)


Article Tags: · · · ·