FILMEZZUNK.HU
Megvan, hogy mikor jön a mozikba a Thor 4!

Megvan, hogy mikor jön a mozikba a Thor 4!

3232

Megvan, hogy mikor jön a mozikba a Thor 4!

Sok rajongó szerint a Thor: Ragnarök volt az egyik legjobb szuperhős mozi a Marvel moziverzumon belül, mivel remekül egyensúlyozott a komolyság és a humor mezsgyéjén. Ehhez képest mind Thor, mind Hulk karakterét egészen más irányba vitték el a Thanosszal való két összecsapás során. Éppen ezért komoly kérdéseket vet fel, hogy a villámok istenének negyedik filmje vajon melyik irányt fogja követni.

2. Thor: Ragnarök /2017/

Ha abból indulunk ki, hogy a Thor: Szerelem és mennydörgés rendezését is Taika Waititire bízták, akinek a Thor: Ragnarököt is köszönhetjük, akkor a humoros oldal rajongói örülhetnek. Ha viszont abból, hogy a Bosszúállók: Végjáték a legkevésbé sem humorosan ért véget (na jó, egy picit azért mégis), akkor a komolyabb szuperhősök rajongói reménykedhetnek.

Azt maga a Thort alakító Chris Hemsworth is elismerte korábban, hogy egyelőre nem is olvasta még a negyedik film forgatókönyvét, így nem tudja, hogy mire számítson. Ezzel együtt már nagyon várja, hogy elkezdődjön a forgatás. Erre várhatóan idén augusztusban kerülhet sor Ausztráliában, ám a jelenlegi ottani helyzet még keresztbe tehet ezeknek a terveknek. Az új sztoriról mindössze néhány részlet ismert eddig. Az egyik, hogy a Tessa Thompson által alakított Valkyrie is főszerepet játszik majd benne, mint Asgard új uralkodója, aki a királynőjét keresi. Másfelől szerepelni fog benne Natalie Portman is, ami viszont a Thort érintő szerelmi szálat hozhatja vissza a történetbe.

Akármiről is fog szólni, akármikor és akárhol is kezdik el a forgatást, a tervezett premierdátum már ismert: ez alapján Thor és társai (köztük a közönségkedvenc Korg és Miek) 2021. november 5-én landolhatnak a mozivásznon. Minden más kérdésre addig úgyis választ kapunk.

8 érdekesség, amit még nem tudtál Chris Hemsworth-ről

(Forrás: mafab.hu)


Article Tags: · · · · · · · ·