FILMEZZUNK.HU
Befutott az Úriemberek végső magyar filmelőzetese!

Befutott az Úriemberek végső magyar filmelőzetese!

3800

Úriemberek (The Gentlemen, 2020) – Előzetes

Olyan blockbuster mozik után, mint a Sherlock Holmes 1-2, vagy az Aladdin, úgy néz ki Guy Ritchie visszakanyarodott ahhoz a műfajhoz, ami híressé tette őt, vagyis a gengszterfilmekhez. Az Úriemberek névre hallgató legújabb mozijának első előzetese után legalábbis erre következtethetünk. A frissen érkezett magyar trailer ugyanis minden ízében a rendező korai munkásságát idézi. Kezdve az elképesztő szereplőgárdával és folytatva a sort a pörgős dialógusokkal, valamint hihetetlen stílussal rendelkező gengszterekkel.

A történet szerint az amerikai Mickey Pearson Londonba érkezik, hogy egy divattal kapcsolatos munkát elvállaljon, viszont egyhamar rájön, hogy a marihuánában több a pénz, így a kapcsolatai alapján kisebb birodalmat kezd felépíteni. Ahogy lenni szokott a nagy meggazdagodás után Pearson ki szeretne szállni az üzletből, maga mögött akarja hagyni az egészet, viszont ez sok helyi nagypályásnak szemet szúr; egyhamar egymást érik a zsarolások, a megvesztegetések, az erőszak fitogtatások, amiknek mind Mickey issza meg a levét.

Ritchie új filmjében olyan neves színészek játsszák a főbb szerepeket, mint Matthew McConaughey, Charlie Hunnam, Henry Golding, Jeremy Strong, Eddie Marsan, Colin Farrell, vagy Hugh Grant. Instant várós kategória!!!

10 Matthew McConaughey film, amit mindenképpen látnod kell

(Forrás: filmsomnia.hu)


Article Tags: · · · · · · · · ·