FILMEZZUNK.HU
Újabb LMBTQ karakterrel bővül a Marvel univerzuma

Újabb LMBTQ karakterrel bővül a Marvel univerzuma

2045

Újabb LMBTQ karakterrel bővül a Marvel univerzuma

A napokban még arról számolhattunk be, hogy a Pókember univerzum egyik karakteréről derül majd ki a jövőben, hogy meleg, most ismét a Marvel moziverzum és a nemi identitás a téma. Ezúttal ugyanis arról érkeztek hírek, hogy a jövő tavaszra várt Loki sorozat egyik fontos mellékszereplője transznemű lesz.

Az illető nem más, mint Sera, aki az Anchorite-ok közé tartozik. Ők szárnyak nélküli angyalok, akiket a többi angyal templomokban tart bezárva, hogy a halott angyalokért imádkozzanak, akiknek a hit szerint nincs élete a halál után. Az Anchorite-ok alapvetően férfiak, ám Sera a hírek szerint női alakban jelenik majd meg. Ezért keresnek jelenleg 20-40 év közötti transznemű színészeket, akik a Marvel és a Disney reményei szerint hitelesebben el tudnák játszani a karaktert.

Egyelőre ennél sokkal többet nem tudni, de a cél egyértelműen az LMBTQ rajongók felé való nyitás. Ha pedig a Marvel moziverzum történetének első nyíltan transzszexuális karaktere pozitív fogadtatásban részesül, akkor a jövőben továbbiak is megjelenhetnek…

Egyelőre azonban annyira képlékeny a dolog, hogy csak a Loki első évadában szánnak neki szerepet, de ha beválik, akkor a folytatásokban is felbukkanhat. Sőt, ebben az esetben a jövő Marvel mozijaiban is szerepet kaphat.

Homoszexuális karakterrel bővül a Pókember univerzuma

(Forrás: mafab.hu)


Article Tags: · · · · ·