FILMEZZUNK.HU
Befutott A vadon hívó szava végső magyar filmelőzetese!

Befutott A vadon hívó szava végső magyar filmelőzetese!

3623

A vadon hívó szava (Call of the Wild, 2020) – Előzetes

Harrison Ford és egy teljes mértékben számítógéppel generált bernáthegyi-juhászkutya a főszereplője a Jack London klasszikus regényén alapuló A vadon hívó szava-nak, melyhez megérkezett a végső magyar szinkronos filmelőzetes.

A sztori Buck, a bernáthegyi köré épül, akit az aranyláz idején eladnak szánhúzó kutyának. Az ebbel mostohán bánik a sors, kegyetlen gazdái miatt kis híján elpusztul, amikor feltűnik a színen egy aranyásó, John Thornton, aki magához veszi, melyet követően szoros kötelék alakul ki köztük.

A történetet számos alkalommal adaptálták már Hollywoodban, ezek közül a legismertebb a Charlton Heston főszereplésével bemutatott 1972-es A vadon szava volt. A mostani feldolgozásban Ford mellett olyan színészeket láthatunk majd, mint Omar Sy, Bradley Whitford, Dan Stevens, Colin Woodell, Jean Louisa Kelly, Karen Gillan és Brad Greenquist, míg a rendezői széket Christopher Sanders (Így neveld a sárkányodat) foglalhatta el. A vadon hívó szava 2020. február 20-tól látható a magyarországi mozikban.

Harrison Ford 10 legjobb filmje, amit vétek lenne kihagyni

(Forrás: mafab.hu)


Article Tags: · · · · · · · · · ·