FILMEZZUNK.HU
"Egy nemzet, Isten alatt, oszthatatlan" - Chris Pratt producercéget indít

“Egy nemzet, Isten alatt, oszthatatlan” – Chris Pratt producercéget indít

889

“Egy nemzet, Isten alatt, oszthatatlan” – Chris Pratt producercéget indít

“Egy nemzet, Isten alatt, oszthatatlan.” – ezt mondja a világhírű színész, Chris Pratt új producer cégének mottója. Habár nem szokatlan hogy a leginkább ismert színészeknek saját producercége legyen, Chris Pratt új, “Invisible Productions” névre hallgató vállalkozásának sajátos célja van. A 40 éves színész az Instagramon jelentette be új projektjét, amelynek elmondása szerint a “világban és az országban növekvő megosztottság” áthidalása lesz a feladata, szórakoztató tartalmak létrehozásával.

Christ Pratt és Katherine Schwarzenegger

Az alapításról szóló, kiposztolt videóban egy irodában vezetik körbe a nézőt, ahol a falon bekeretezett film posztereket és más hasonló emlékeket mutat be. Az aláfestő zenét maga a színész dúdolja a videó alá, amikor épp nem kommentálja a látottakat. A “tárlatvezetés” végén egy fehér kártyát mutat amelyen az áll: “Invisible Productions” majd annyit mond: “Készüljetek”

Chris Pratt egyébként nyíltan kereszténynek vallja magát és többször is kiállt hite mellett Hollywoodban. Többször is például előfordult, hogy díjátadókon Istennek köszönte meg az elismerést és arra buzdította a fiatalokat, hogy legyen jó kapcsolatuk Istennel.

A 8 legjobb Chris Pratt film, amit kár lenne kihagyni

(Forrás: hitradio.hu)


Article Tags: · · · ·