FILMEZZUNK.HU
Az Örökkévalókban szerepel az első nyíltan meleg, házas Marvel szuperhős!

Megvan, hogy ki lesz az MCU első nyíltan meleg karaktere

1954

Megvan, hogy ki lesz az MCU első nyíltan meleg karaktere

Azt eddig is tudni lehetett, hogy az ősszel debütáló Örökkévalókban jelenik meg a Marvel moziverzum első nyíltan meleg szuperhőse. Ám az eddigi találgatások a személyét illetően tévesnek bizonyultak. Most az illető férjét alakító színész fedte fel, kiről is van szó valójában.

Az Örökkévalókban szerepel az első nyíltan meleg, házas Marvel szuperhős!

Az Örökkévalók történetéről egyelőre alig-alig tudni valamit, az viszont biztos, hogy a halhatatlan kozmikus lényeket elég ütős színészgárda kelti majd életre. A filmben ugyanis szerepelni fog Angelina Jolie, Salma Hayek, Kit Harington, Richard Madden és Brian Tyree Henry is.

Miután a Marvel bejelentette, hogy ebben a moziban debütál az első nyíltan meleg szuperhős, azonnal elindultak a találgatások, hogy melyikük lehet az. A legtöbben arra tippeltek, hogy a Richard Madden által alakított Ikaris lesz az. Nos, ők tévedtek, legalábbis a legújabb hírek szerint. Egy interjúban szólalt meg Haaz Sleiman, aki a filmben Phastos férjét fogja alakítani.

A beszámolójából tehát kiderült, hogy a Brian Tyree Henry által életre keltett halhatatlan lény lesz meleg, sőt, még csókjelenetük is lesz.

Erről Sleiman úgy nyilatkozott, hogy társa profi színész, aki mély érzelmeket volt képes belevinni a jelenetbe a szemében gyermeki csillogással. Ez pedig azért különösen fontos, mert a film készítői szeretnék megmutatni, hogy egyszer mindenki volt gyerek még akkor is, ha manapság már mindenkit csak a szexuális beállítottsága és a vallása alapján ítélünk meg, és ezért elfelejtettünk emberként kötődni egymáshoz.

Az Örökkévalók a tervek szerint novemberben kerülhet a mozikba, és egyes pletykák szerint ez lehet az első kapocs a Marvel moziverzum és az X-menek között. A Marvel mozikra jellemző stáblista utáni extra jelenetben bukkanhatnak fel először az X-ek.

11 híresség, akik megtapasztalták a hajléktalanságot

(Forrás: mafab.hu)


Article Tags: · · ·