FILMEZZUNK.HU
Jurassic World: Bukott birodalom (2018) - Kritika

Elkezdődött a forgatás, jön a Jurassic World 3

3188

Jön a Jurassic World 3

Az Universal Pictures kasszát robbantott 2015-ben Colin Trevorrow Jurassic World filmjével, ami egy trilógia első felvonása volt. A mozifilm gyakorlatilag a legendás Jurassic Park képmására épült, egy szigeten egy kalandparkot húztak fel, ám ahogy megtanultuk korábban, az életnek nem lehet gátat szabni. A tétet növelték a Jurassic World: Bukott birodalomban, ahol nemcsak a szigetet lepték el az állatok, hanem a film végén kiszabadultak, és újra meghódítani készülnek a Földet.

Elkezdődött a forgatás, jön a Jurassic World 3

A Bukott birodalom bemutatója óta mennek találgatások, hogy vajon Trevorrow milyen világot mutat be a harmadik részben, és milyen jövő előtt állnak az emberek, hiszen a növényevő dinoszauruszok mellett a ragadozók is kiszabadultak a fogságból. Egy rövid felvezetőt már kaptunk, ami a második, illetve a harmadik részt kapcsolja össze, sőt, pár napja az első bébi dinóról is megosztottak képet, most pedig magáról a forgatásról kaptunk képet.

Múlt hétvégén végre elcsattant a csapó, amit Colin Trevorrow rendező közösségi oldalán jelentett be, hogy a Jurassic World 3. forgatása elkezdődött. Ezzel egyúttal azt is elárulta, hogy a Jurassic World: Domnion (azaz magyarul a Jurassic World: Uralom) címet kapta a film. Chris Pratt és Bryce Dallas Howard főszereplők mellett a már korábban bejelentett Jurassic Park három főszereplője, Sam Neill, Laura Dern és Jeff Goldblum is visszatér a befejező részre, de egyre több forrás számol be arról, hogy akár az eredeti film gyerek színészei is visszatérnek. Ők már rajtra készen várják a telefonhívást, ahogy azt egy korábbi interjúban is elmondták. A film bemutatóját a stúdió korábban 2021. június 11-ére tűzte ki.

A 8 legjobb Chris Pratt film, amit kár lenne kihagyni

(Forrás: widecreen.hu)


Article Tags: · · · · · · · · · ·