FILMEZZUNK.HU
Öngyilkos osztag

Véget ért a forgatás, jön az Öngyilkos osztag 2!

2374

Jön az Öngyilkos osztag 2!

Körülbelül négy hónapja kezdődött meg a James Gunn-féle Öngyilkos osztag 2 forgatása, és a napokban ért véget, erről pedig a rendező az Instagramon emlékezett meg.

A megosztott csapatfotóhoz mellékelt szövegből kiderült, hogy 2016-os Öngyilkos Osztagot egyszerre folytató és rebootoló film forgatását két tragédia keretezte be, mégis csodálatos élmény volt Gunn számára a forgatás:

Befejeztük a The Suicide Squad forgatását. Az édesapám két héttel a felvételek megkezdése előtt halt meg, a kutyám pedig két héttel a befejezése előtt. Ez egy nagyon nehéz időszak volt az életemben, ugyanakkor a legkielégítőbb időszak, amit valaha filmkészítéssel töltöttem. A stáb profizmusa, tehetsége, együttérzése és kedvessége minden nap inspirált. Köszönettel tartozom mindenkinek, aki valamilyen módon részt vett a filmben, az elkészítés bármelyik fázisában, illetve bármelyik részlegében. Hálás szívvel köszönöm mindannyiótoknak. Miattatok csinálok filmeket.” – írta a rendező.

A fotón láthatjuk a stábtagokat, illetve a forgatáson használt szék hátulját, rajta a film logójával. Gunnt azután szerződtette le a Warner/DC, hogy a Disney sértő tweetek miatt kirúgta őt A galaxis őrzői vol. 3. rendezői székéből, és bár azóta visszavették, addigra már a The Suicide Squad élvezett elsőbbséget. Így a forgatás befejezésének nem csak a DC-rajongók örülhetnek, hanem a Marvel-fanok is, ugyanis ezek szerint a rendezőnek most már lesz ideje foglalkozni A galaxis őrzői harmadik részével is.

Ezt a 10 dolgot biztos, hogy nem gondoltad volna az Öngyilkos osztagról

(Forrás: IGN Magyarország)


Article Tags: · ·