FILMEZZUNK.HU
Magyar nyelvű előzetest kapott a Pókember - Irány a pókverzum alkotóinak új animációs meséje

Magyar nyelvű előzetest kapott a Pókember – Irány a pókverzum alkotóinak új animációs meséje

1025

Teljes kikapcsolódás (Connected, 2020)

Michael Rianda és Jeff Rowe, a Pókember – Irány a pókverzum Oscar-díjas alkotópárosa ezúttal is egy ötletektől hemzsegő, elképesztően látványos és akciódús, ugyanakkor elgondolkodtató és rendkívül humoros animációs filmmel rukkolt elő, mely minden korosztály számára garantáltan tartogat meglepetéseket. A Teljes kikapcsolódás 2020. őszén az Intercom forgalmazásában a magyarországi mozikban.

A filmekből jól tudjuk, ha egy átlagos család tagja vagy, jobb ha felkészülsz, ugyanis előbb-utóbb hatalmas veszélybe keveredsz, és olyan események láncolatának részesévé válsz, melynek végén rád hárul a világ megmentésének súlyos terhe. Ismerkedj meg a Mitchell családdal, akik maguk is hasonló cipőben járnak. Életük a megszokott mederben halad, nálunk hétköznapibb figurákkal aligha találkozhatsz.

Boldogan és szeretetben élnek, és hiába jelentik egymás számára a világot, azért a marakodásból is bőven kijut a család tagjai között. Egy nap azonban, amikor épp a jól megérdemelt mesébe illő nyaralásukat töltik az életük fenekestül felfordul, miután a digitális eszközök az emberiség ellen fordulnak, és a véletlenek furcsa összjátékaként úgy alakul, hogy csak ők garantálhatják, hogy ismét helyreálljon a béke. Megkezdődik tehát a harc az öntudatra ébredt autók, a bosszúszomjas okostelefonok és az álnok konyhai robotgépek ellen, és bár sok segítségre nem számíthatnak, ott van velük túlsúlyos kutyájuk és két diszfunkcionális robot. Végülis, mi másra lehet szükségük? Most már csak annyit kell tenniük, hogy valahogy elviseljék egymás társaságát, ha ez megvan, akkor semmi sem állhat az útjukba, csakhogy ez a feladat talán még nagyobb kihívásokat tartogat a számukra, mint azt gondolnák.

Tom Holland, Tobey Maguire és Andrew Garfield egy Pókverzum filmben?


Article Tags: · · · · · · ·