FILMEZZUNK.HU
A galaxis őrzői csapatával jön a Thor 4!

A galaxis őrzői csapatával jön a Thor 4!

2222

A galaxis őrzői csapatával jön a Thor 4!

James Gunn naptárja igencsak be lett táblázva, hiszen nem elég, hogy éppen befejezte az “új” Öngyilkos osztag forgatását (amiben majd visszatér többek között Margot Robbie, Jai Courtney és Viola Davis is), rögvest neki is látott A galaxis őrzői folytatásának. Egyelőre sok mindent nem tudni erről a következő – szám szerint harmadik – részről, de azért lehet sejteni, hogy melyik sztoriszálon megyünk majd tovább a Végjáték után. Ám a minap a Grootot életre keltő Vin Diesel árulta el egy interjújában, hogy a különálló film mellett az S-fejek még a Thor 4-ben is felbukkannak majd.

A galaxis őrzői csapatával jön a Thor 4!

Diesel az új mozija, a Bloodshot kapcsán adott interjúkat, és az egyik Marvelhez kapcsolódó kérdésre a “színész” belekezdett egy kisebb történetbe, miszerint A galaxis őrzői néhány tagja biztosan szerepet kapnak majd Taika Waititi második Thor-filmjében. Diesel ezután kissé észbe kapott, és gyorsan hozzátette, hogy lehet, nem kellett volna mindezt elárulni, de most már mindegy. Bővebben így nyilatkozott:

“Nagyon várom már és izgatott is vagyok, hogy a barátom, James Gunn belekezdjen ebbe az egészbe. Most fejezte be az Öngyilkos osztagot, szóval jelenleg erre fog koncentrálni. Meg a Thorra is, hiszen a rendező elárulta nekem, hogyan is fognak összefonódni a szálak a Thor és A galaxis őrzői karakterek között. Nagyon érdekes lesz, még senki sem tudja, szóval lehet, nem kellett volna elárulnom…”

Habár azt már a Végjáték után biztosra vettük, hogy Thor és A galaxis őrzői csapat története össze fog érni, de most már hivatalosan is tudjuk legalább. A Thor: Love and Thunderben egyébként fel fog bukkanni Christian Bale is, aki – mint nemrég kiderült – egy gonosz szerepében fog tetszelegni. Diesel új filmje, a Bloodshot pedig e hét csütörtöktől érhető el országszerte a hazai mozikban. Ti tesztek vele egy próbát?

Christian Bale lesz a Thor 4 főgonosza!

(Forrás: puliwood.hu)


Article Tags: · · · · · · · ·