FILMEZZUNK.HU

Jeremy Camp keresztény énekest nagyon megtörte a felesége haláláról szóló film

7661

Jeremy Camp keresztény énekest nagyon megtörte a felesége haláláról szóló film

Élete legnehezebb korszakát élte újra át Jeremy Camp, Grammy-díj nyertes keresztény énekes, amikor megnézte az élettörténetén alapuló, “Még mindig hiszek” című új mozifilmet, amely március 13-án került a mozikba. A zenész elmondta, bármennyire hálás az énekes, hogy elmesélik történetét, nehéz volt neki azt újra végignéznie.

Jeremy Camp keresztény énekes

Jeremy Camp keresztény énekes

A filmben látható történet volt  életem legnehezebb időszaka, amikor nagyon erős fájdalmat és gyászt éltem át. Így minden alkalommal amikor újranézem, megtörök, mert arra a fájdalomra emlékeztet. ” – nyilatkozta Camp. A “Még mindig hiszek” című film azt meséli el, hogyan lett szerelmes az énekes és vette el Melissa Lynn Henning-et, aki 2001-ben, kevesebb mint egy évvel esküvőjük után rákbetegség miatt meghalt.

Az Erwin fivérek által rendezett film Jeremy Camp népszerű dala után kapta a címét és a Seventeen magazin az év legjobb romantikus filmjének választotta.

Melissa szerepét Britt Robertson, az énekest pedig KJ Apa játssza. “Úgy érzem, hogy Isten tényleg felkente ezt a filmet és soha nem voltam semmire sem ennyire büszke még életemben. (…) Amikor elolvastam az első forgatókönyvet és beszéltem róla az Erwin fivérekkel, eléggé tartottam a forgatástól, mivel rendkívül nagy felelősség egy valós személyt játszani.” – nyilatkozta KJ Apa, a népszerű “Riverdale” című Netflix sorozat egyik főszereplője a filmről. Az énekes ma már 16 éve házas, feleségével pedig 3 gyermekük van. Házastársa, Adrienne rendkívüli módon támogatta Campet Melissa történetének elmesélésében.

Befutott a Még mindig hiszek magyar nyelvű filmelőzetese!

(Forrás: hitradio.hu)


Article Tags: · ·