FILMEZZUNK.HU
A koronavírussal kezelt Tom Hanks-et és Rita Wilsont kiengedték a kórházból

A koronavírussal kezelt Tom Hanks-et és Rita Wilsont kiengedték a kórházból

1549

A koronavírussal kezelt Tom Hanks-et és Rita Wilsont kiengedték a kórházból

Tom Hanks és Rita Wilson öt napot töltöttek abban a queenslandi kórházban, ahová azután szállították őket, hogy pozitív lett a koronavírus-tesztjük. Az ausztrál orvosok a kórházi kezelés után most kiengedték őket, írja a People. A házaspár innentől általuk bérelt ausztrál otthonukban különítik el magukat. Hanks legutóbb március 15-én posztolt az Instagramon, még a kórházból: a képen Ausztrália kincseinek két büszkesége, egy kenguru (persze plüss formájában), illetve a nemzet népszerű “kennivalója”, a Vegemite vehető szemügyre, mialatt megköszöni a támogatást és továbbra is azt kéri, viseljük gondját magunknak és egymásnak is.

View this post on Instagram

Thanks to the Helpers. Let’s take care of ourselves and each other. Hanx

A post shared by Tom Hanks (@tomhanks) on

A 63 éves Hanks a múlt hét közepén jelentette be, hogy elérte őket a vírus: Baz Luhrmann cím nélküli Elvis Presley önéletrajzi filmjét forgatta épp Ausztráliában, mikor – leírása szerint – Rita Wilson és ő is legyengültnek érezte magát, feleségének még a láza is felment. Ekkor vonultak kórházba, majd múlt hét pénteken Hanks ismét üzent a világnak, amit a következő sorral zárt, utalva vele a Micsoda csapat híres szállóigéjére: “Ne feledjétek, bármi is van most, a baseballban nincs sírás!”

Hanks volt az első hollywoodi híresség, akiről kiderült, hogy megfertőződött. Nemrég Idris ElbaOlga Kurylenko és a Vaják és a Trónok harca színésze, Kristofer Hivju is bejelentette, hogy elkapta a koronavírust.

Egy James Bond-lány is megfertőződött a koronavírussal

(Forrás: IGN Magyarország)


Article Tags: · ·