FILMEZZUNK.HU

A koronavírus járvány idején egy keresztény film lett az egyik legnépszerűbb a mozikban

3425

A koronavírus járvány idején egy keresztény film lett az egyik legnépszerűbb a mozikban

Keresztény énekes életéről szóló film lett a legnépszerűbb a legutóbbi premier hétvégén a mozikban. A “Még mindig hiszek” című romantikus film, amely Jeremy Camp díjnyertes keresztény énekes történetét dolgozza fel.

A 12 millió dolláros költségvetésű alkotás csak a bemutató hétvége során 9 millió dollárt hozott jegyeladásokból. Pénteken az első, a hétvégi összesítés alapján ezzel pedig a második helyet foglalta el. A Disney botrányt kavaró “Előre” című meséjét és a Sony Vin Diesel főszereplésével forgatott “Bloodshot” című filmjét is maga mögé utasította a keresztény alkotás a nyitó napján. A film eredményei annak ellenére ilyen erősek, hogy a jegyeladások Amerikában 22 éves mélyponton vannak a koronavírus okozta krízishelyzet miatt. Jeremy Camp Instagram oldalán köszönte meg a rendkívüli érdeklődést a film iránt:

“Nagyon köszönöm mindenkinek, aki tegnap elment és támogatta a filmet. Tudom, hogy őrült és bizonytalan időket élünk, de soha nem szabad engednünk, hogy a félelem uraljon bennünket. Maradjatok egészségesek és emlékezzetek arra, hogy Isten most is uralkodik! Szeretlek benneteket!”  -írta az énekes. 

A film Jeremy Camp első feleségének elvesztéséről szól, aki rákban hunyt el. Az énekest saját bevallása szerint megrázta, amikor a filmet megnézve újra át kellett élnie életének legnehezebb időszakát.

A 14 legjobb keresztény film

(Forrás: hitradio.hu)


Article Tags: · · · ·