FILMEZZUNK.HU
Mission: Impossible - Utóhatás (Mission: Impossible 6, 2018) - Előzetes

A koronavírus ellenére elkezdődött a forgatás, jön a Mission: Impossible 7!

970

Jön a Mission: Impossible 7!

A koronavírus-járvány nem kímélte, illetve nem kíméli a filmipart, hiszen nemcsak friss filmek bemutatóit halasztották el, hanem készülő alkotások forgatását is leállították. Ezek között volt a Mission: Impossible 7. is, azonban úgy tűnik, Tom Cruise-on nemcsak az idő vasfoga, de a koronavírus sem fog, ugyanis pár tucat forgatási fotó tanúsága szerint a munkálatok tovább folytatódnak egy másik helyszínen.

A koronavírus ellenére elkezdődött a forgatás, jön a Mission: Impossible 7!

A M:I 7. munkálatai az olaszországi Velencében kezdődtek volna, de február végén mindent lefújtak a dél-európai országban akkortájt robbanó koronavírus-járvány miatt. A brit Daily Mail viszont nemrég jelentette jó néhány kép kíséretében, hogy a forgatás folytatódik az Egyesült Királyságban. A fotókat az angliai Surrey megye Dunsfold nevű falujában lőtték (fotókredit: Jack Valentine), ahol Tom Cruise parádézott motorjával. Láthatóan nemhogy kutya baja, de kirobbanóan jó formában van, és továbbra is vállalja az akciójelenetek készítésével járó rizikókat. Néhány képen kiszúrhatjuk Rebeca Fergusont és Hayley Atwellt is.

Hogy a forgatás a továbbiakban is folytatódni fog-e, az kérdéses. Ha igen, a Daily Mail szerint a stáb tagjai a Buckinghamshire-ban található Pinewood Studiosban dolgoznak majd a közeljövőben. A Mission: Impossible 7-et egyébként 2021. július 23-án tervezték bemutatni, és úgy látszik, az alkotók ezt a tervet szeretnék is tartani. A filmet Christopher McQuarrie rendezi, Tom Cruise és Rebeca Fergusson mellett pedig visszatér Simon Pegg, Ving Rhames, Henry Czerny és Vanessa Kirby is, de szerepelni fog a filmben Nicholas Hoult, Shea Whigham, Polm Klementieff és Hayley Atwell is.

10 Tom Cruise film, amit kár lenne kihagyni

(Forrás: IGN Magyarország)


Article Tags: · · · · · · · · ·