FILMEZZUNK.HU

Befutott az Arkansas első filmelőzetese!

1235

Arkansas (2020) – Előzetes

Világjárvány ide, vesztegzárak oda, a mozi – illetve néhány gyártó és forgalmazó cég – még nem adta fel, és a közelmúltban kihozott még néhány trailert. Chris Hemsworth öccse ez idáig a világhíres bátyó árnyékában volt kénytelen meghúzódni. Chris, alias Thor sikert sikerre halmoz(ott), míg Liam hozta a stabil, megbízható alakításokat tévésorozatokban, sikerfilmekben (Az éhezők viadala-filmek, A függetlenség napja – Feltámadás), nagy (Harrison Ford a Paranoiábanés kevésbé nagy nevek oldalán (Dwayne JohnsonTuti szajréban). Az Arkansas című film viszont – ígéretes előzetese alapján legalábbis – nagyot dobhat Liam Hemsworth karrierjén.

A nem túl hangzatos címmel operáló film vállalása sem épp bombasztikus. Egyszerű eszközökkel dolgozó erőszakos bűntörténet az USA déli részéről. Főhőse Kyle (Liam Hemsworth) egy Frog nevű drogbáró (Vince Vaughn) alkalmazásában áll kissé gyagyás haverjával, Swinnel (Clark Duke, aki egyben a film rendezője is). Felelőtlenül úgy döntenek, egy csöppet megcsapolják az árut. A következmények és az indulatok lavinája aztán mindent és mindenkit alátemetni készül…

Az előzetes ezen a ponton (vélhetően szándékosan) meglehetősen kaotikus fordulatot vesz a vágásnak köszönhetően. Az Arkansas egyik nagy vonzereje abban lehet, hogy kulcsszerepben láthatunk ismét valakit, akinek elég csak a nevét leírni, hogy milliók kapják fel a fejüket: John Malkovich. Emellett fordulatokban sem lesz szegény, és stílusa, illetve karizmatikus szereplői okán komoly érdeklődésre számíthat.

20 filmes csapat, akik a forgatás alatt igazi családdá váltak

(Forrás: filmtekercs.hu)


Article Tags: · · · · · · · ·