Jön az élőszereplős Tom és Jerry-film!

Jön az élőszereplős Tom és Jerry-film!

1140

Jön az élőszereplős Tom és Jerry-film!

Miután tavaly megtörtént a hivatalos bejelentés, mostanra az is kiderült, hogy a két címszereplőt CGI technikával keltik életre, a további szereplők valódi színészek lesznek. A rendezői székbe a Fantasztikus Négyest dirigáló Tim Story ül.

Jön az élőszereplős Tom és Jerry-film!

A nyilvánosságra hozott szinopszis szerint Jerry a kisegér egy vidéki ház falaiban éli boldog kis életét, ahol egy idős házaspár él. Ám a ház eladásra kerül, ahová egy fiatal pár költözik, akik hamarosan befogadnak egy kóbor macskát, Tomot. Azonnal megindul a házért folytatott harc a két állat között, ám hamarosan rá kell jönniük, hogy együtt kell dolgozniuk, hogy megvédjék a gazdáikat a külső veszélyektől. Ebben a közös csapatmunkában pedig meg tanulják értékelni a családot és a barátságot.

Tom és Jerry valószínűleg nem fognak beszélni, sokkal inkább a zenei és a mozgási humor fog dominálni, ahogy az 1940-ben elindult rajzfilmsorozattól megszokhattuk, és ami az óta is töretlen sikernek örvend. A készítők még idén moziba szeretnék küldeni a filmet, de hogy mi lesz belőle a koronavírus járványnak köszönhetően, az még kétséges.

12 kulisszák mögötti fotó, amelyek egy teljesen új oldalát mutatják meg híres filmeknek


Article Tags: · ·

Comments are closed.

Filmezzünk!

Filmezzünk!

Nox App Player Download