FILMEZZUNK.HU
Istenről készít filmet a Star Wars szupersztárja

Istenről készít filmet a Star Wars szupersztárja

2001

Istenről készít filmet a Star Wars szupersztárja

A Star Wars sorozat legújabb epizódjaiból ismertté vált John Boyega vezető produceri szerepkörbe lép és egy gengszterből lett pásztorról forgat egy krimi-thriller filmet, amely a családról, a közösségről, a faji megkülönböztetésről és a hitről szól.

Imperial Dreams (2017) - Előzetes

Az „Isten jó” címet kapott alkotás producere nyíltan keresztény és a Csillagok Háborúja új világhírű epizódjainak turnéján felvállalta például, hogy sosem iszik alkoholt. A film Dél-Afrikában játszódik majd és egy volt gengszterről szól majd, aki megtért és lelkész lett belőle, majd találkozik egy nyomozóval egy brutálisan erőszakos bűncselekmény után, amelynek rejtélyeit segít majd felfedezni bűnözői múltja miatt. A film zenéjére is nagy hangsúlyt tesznek majd, Afrika szerte kértek fel zenészeket arra, hogy segítsenek a film hangulatát tükröző dallam megírásában.

„ A film azért fontos számomra, mert az apaságról, a toxikus férfiasságtudatról, faji megkülönböztetésekről és a hitről szól, amelyet csapdába ejtett egy erőszakos körforgás és így néha úgy tűnhet, hogy a hatalom eléréséhez erőszakra van szüksége a férfiaknak.” – mondta el a Deadlinenak adott interjúban John Boyega. 

14 híres színész, akiről nem is sejtetted, hogy szerepelt egy Star Wars filmben

(hitradio.hu)


Article Tags: · · · · ·