FILMEZZUNK.HU
Kaszál a Venom, jöhet a második rész?

Tom Hardy és Woody Harrelson együtt pózolnak, hamarosan jön a Venom 2!

3005

Jön a Venom 2!

Számos nagy várományos munkálatait felfüggesztették az utóbbi hetekben, többek között a Venom 2-t is, mindez azonban nem ok arra, hogy ne tekintsünk egy kicsit vissza arra az időszakra, amikor még teljesen sínen voltak a dolgok.

Tom Hardy és Woody Harrelson együtt pózolnak, hamarosan jön a Venom 2!

Bár egyelőre nem sokat láthattak a rajongók abból, mi is zajlik a Venom 2 kulisszái mögött, Greg Williamsnek mindenesetre sikerült bejutnia a San Franciscoban zajló forgatási helyszínekre, ahol lencsevégre kaphatta többek között Tom Hardyval közösen Woody Harrelsont is, aki várhatóan Cletus Kasadyt, azaz Carnage-t alakítja majd a filmben.

A 2018-ban mozikba került Venom hatalmas sikert aratott, így nem is volt kérdés, hogy elkészüljön folytatást, noha a film sok megoldásában nem igazán váltotta be a rajongók elvárásait. Carnage felbukkanása a történetben azonban egy sötétebb és még brutálisabb sztorit feltételez. Egyelőre azonban nem tudni, hogy a jelenlegi kényszerszünet következtében mennyit is csúszik majd a Venom folytatása, feltételezhető, hogy az őszi premier helyett csupán 2021-ben kerül bemutatásra a film.

10 Tom Hardy film, amit mindenképpen látnod kell

(Forrás: mafab.hu)


Article Tags: · · ·