FILMEZZUNK.HU
Előzetest kapott Chris Evans új filmje, melyben bármit megtenne gyilkossággal vádolt fiáért

Előzetest kapott Chris Evans új filmje, melyben bármit megtenne gyilkossággal vádolt fiáért

2111

Defending Jacob (2020) – Előzetes

Chris Evans, mielőtt az egész világ megismerte volna Amerika kapitányként, számos film mellett a sorozatok világába is belekóstolt. Sőt, lényegében ez indította el a karrierjét is. Most pedig, hogy a mindig lojális szuperhőst nyugdíjba küldte, újra visszatér a sorozatok világába, még ha csak egy minisorozat erejéig is. A Defending Jacob a minap megkapta első előzetesét.

Az AppleTV+ hamarosan debütáló sorozatának alapja a 2012-ben ugyanezen címmel megjelent William Landay regény. A történet egy massachusettsi kisvárosban játszódik, ahol egy brutális gyilkosság borzolja a kedélyeket. Egy tizennégy éves srácot öltek meg, aki az üggyel megbízott Andy Barber fiának, Jacobnak az osztálytársa volt. Barber a környéken jól ismert pedofilt gyanúsítja, ám ekkor nem várt fordulatot vesznek az események. Jacob egyik osztálytársa elárulja, hogy az áldozat és Jacob haragban voltak egymással. Andy nem sokkal később talál egy kést a fia szobájában, amire lehetett akár a gyilkos fegyver is. Kétségbeesésében elrejti a kést, de nem sokkal később egy ujjlenyomat miatt mégis letartóztatják Jacobot.

A dráma összesen nyolc epizódból áll majd, az első részt április 24-én fogják vetíteni. A rendezői széket az Oscar-díjas Morten Tyldum foglalja el. Chris Evans mellett olyan színészek bukkannak majd fel az egyes epizódokban, mint Michelle Dockery, Cherry Jones, Pablo Schreiber, Sakina Jaffrey, Betty Gabriel vagy J.K. Simmons.

Most megismerheted 22 filmsztár partnerét a való életből

(Forrás: mafab.hu)


Article Tags: · · · · · · · · ·