Megvan, mikor jön az Indiana Jones 5 és a Star Wars 9

Steven Spielberg nélkül, de Harrison Forddal a fedélzeten jön az Indiana Jones 5!

2308

Jön az Indiana Jones 5!

Az februárban derült ki, hogy most először nem Steven Spielberg fogja rendezni az Indiana Jones-filmsorozatot., hiszen alig két hónappal a tervezett forgatáskezdés előtt kiderült, hogy a Lucasfilm James Mangolddal tárgyal a film rendezése kapcsán. Azonban az új szituáció boríthatott pár dolgot, hiszen nem lehet tudni, hogy a később forgatási időpont jó lesz-e Mangoldnak, illetve, hogy nem szabadul-e fel Spielberg.

Indiana Jones és a kristálykoponya királysága (2008)

Nos, egyelőre nincs változás, a hírek szerint a LucasFilm kiszemeltje továbbra is James Mangold, habár még nem írták alá a szerződést. Mangold jó névnek számít a szakmában, hiszen amellett, hogy olyan Oscar-favorit filmeket rendezett, mint az Észvesztő, A nyughatatlan vagy Az aszfalt királyai, a populárisabb műfajban is letette a névjegyét (Copland, Logan – Farkas, Kéjjel-nappal, Farkas). Főszereplő terén természetesen nem lesz változás, ugyanis ha nincs Harrison Ford, akkor Indiana Jones sincs.

A témával kapcsolatban szintén ma érkezett az a hír, hogy az Indiana Jones 5-öt 2021. július 28. helyett 2022. július 29-ére várhatjuk. Természetesen a koronavírus-járvány miatt…

Harrison Ford 10 legjobb filmje, amit vétek lenne kihagyni

(Forrás: gamestar.hu)


Article Tags: · · ·

Comments are closed.

Filmezzünk!

Filmezzünk!

Nox App Player Download