FILMEZZUNK.HU
A Hangya és a Darázs (Ant-Man and the Wasp, 2018) - Előzetes

Most már biztos, jön a Hangya 3!

2686

Jön a Hangya 3

Noha korábban A Hangyának az előzetes felmérések nem jósoltak átütő sikert, a produkciónak így is sikerült közel 519 millió dolláros bevételt hoznia a kasszáknál, ráadásul a folytatás, a 2018-ban mozikba került A Hangya és a Darázs sem maradt alul e tekintetben a maga 622 millió dollárjával.

Piszkosul bekezdett A Hangya és a Darázs az észak-amerikai mozikban

A Hangya 3-hoz egy igazán impozáns nevet szerződtetett le a Disney, lévén a Rick és Morty írója, Jeff Loveness kapta azt a feladatot, hogy vesse papírra Scott Lang szólósorozatának harmadik darabját.

Loveness többek között a Jimmy Kimmel Live! talkshow-ba is bedolgozott, mint író, Daniel Radcliffe antológiasorozatán, a Miracle Workers-ön is munkálkodott, valamint az Oscar- és Emmy-díjátadókon is több ízben ügyködött a múltban. Jelenleg még nem tudni, hogy maga a produkció mikor kezdődhet, úgyhogy ez nem kevés időt adhat Loveness-nek a szkript befejezésére. A filmet ugyanaz a Peyton Reed fogja rendezni, aki az első két felvonást is, illetve Scott Lang bőrében természetesen maga Paul Rudd is visszatér.

Paul Rudd – 8 meglepő érdekesség a szülinapos színészről

(Forrás: androgeek.hu)


Article Tags: · · ·