FILMEZZUNK.HU
Marvel Kapitány (Captain Marvel, 2019) - Előzetes

A Marvel gépezet nem áll le, jön a Marvel Kapitány 2!

1735

Jön a Marvel Kapitány 2!

A Disney szárnyai alatt a Marvel bejelentette, hogy elkezdődtek a munkák a Marvel Kapitány folytatásához. Marvel Kapitányt, azaz Carol Danverst továbbra is Brie Larson alakítja. A vadászrepülőgép pilótából lett intergalaktikus szuperhős története volt a 22. Marvel mozifilm, de első női címszereplővel. Marvel Kapitány szerepelt egy rövid ideig a Bosszúállók: Végjátékban is.

Marvel Kapitány (2019) - Filmkritika

A hírek szerint Megan McDonnell az első számú jelölt, hogy papírra vesse a Marvel Kapitány 2 scriptjét. McDonnell tagja az írócsapatnak is, ami a Marvel mozis univerzumának egyik várt sorozatát, a WandaVisiont fejleszti. McDonnell korábban csak egy rövidfilmet írt és társrendezett. Az első rész forgatókönyvét is hárman írták, így szinte biztos, hogy még csatlakozni fognak páran, ami bevett szokás az Marvel stúdió filmjeinél. Az első rész rendezőpárosa Anna Boden és Ryan Fleck nem tér vissza, bár az MCU-t nem hagyják el: egy Disney+ Marvel sorozatot rendeznek a közeljövőben. A stúdió pedig a girl power jegyében egy új rendezőnő után kutat.

Carol Danvers második története elméletileg a jelenben játszódik majd. Az első felvonás az univerzum ’90-es éveibe kalauzolt bennünket, a folytatás pedig a szuperhős egy új életszakaszát fogja követni. Többet a cselekményről még nem tudni, így az sem ismert, hogy a Földön játszódik-e majd, vagy esetleg egy másik galaxisba utaztat bennünket a legnagyobb képregényfilmes stúdió. A hősnő jelmezét továbbra is Brie Larson viselheti. A szereplőgárda további tagjairól nem tudunk többet, de egy Samuel L. Jackson alakította Nick Fury nélkül valószínűleg nem készülhet el egy számozott Marvel Kapitány folytatás.

A Doctor Strange 2 lehet a Marvel első horrorfilmje!

(Forrás: Filmtekercs.hu)


Article Tags: · · · ·