FILMEZZUNK.HU

Jar Jar Binks-el jöhet az Obi-Wan sorozat!

1349

Jar Jar Binks-el jöhet az Obi-Wan sorozat!

Még januárban lehetett hallani arról, hogy Obi-Wan Kenobi karaktere önálló sorozatot kapna a Disney+ műsorkínálatában, amelyben egy friss híresztelés szerint Jar Jar Binks is visszatérhet. Noha a karakter nem igazán örvend túl nagy népszerűségnek a Star Wars rajongók körében, a pletyka szerint egy Jar Jar egy jelenet erejéig felbukkanna a szériában, amelyben Obi-Wannal beszélgetnének mindazokról a megpróbáltatásokról, amelyekkel szembenéztek a 66-os parancs végrehajtása során.

Jar-Jar Binks visszatér a Star Wars univerzumába

Persze felmerül a kérdés, hogy ki is vállalná a Gungan szerepét, minderről Ahmed Best is beszélt egy interjú során, aki elmondta, hogy bár szívesen vállalná, egyelőre nem kapott megkeresést a Lucasfilmtől, noha ahhoz, hogy visszahozzák a figurát, nincs is szükség az ő jelenlétére, hiszen a Baljós árnyakban használt CGI modell nagy valószínűséggel a mai napig megvan a stúdiónak.

A Kenobi sorozat előkészületeivel kapcsolatban egyelőre ritkábban érkezik hír, a fenti híreszteléssel egyidejűleg azonban arra is fény derült, hogy a széria forgatókönyvén Hossein Amini dolgozik majd, akinek neve a The Alienist kapcsán lehet ismerős a nézőknek.

14 híres színész, akiről nem is sejtetted, hogy szerepelt egy Star Wars filmben

(Forrás: mafab.hu)


Article Tags: · · ·