FILMEZZUNK.HU
A rajongók szerint Deadpoolnak kellene átvennie Stan Lee cameóit

A rajongók szerint Deadpoolnak kellene átvennie Stan Lee cameóit

1951

A rajongók szerint Deadpoolnak kellene átvennie Stan Lee cameóit

Stan Lee halálával nem csak a világ, de a jövőben érkező Marvel filmek is szegényebbek lettek, elvégre az ő cameo-szerepei nélkül már semmi sem lesz ugyanolyan. Ennek ellenére viszont úgy fest, hogy a rajongók máris megtalálták azt a figurát, aki talán képes lehet betölteni a mester által hátrahagyott űrt.

Deadpool - Karácsonyi kiadás

A Disney-Fox üzlet nyélbeütésével pusztán idő kérdése, hogy Ryan Reynolds Deadpoolja vajon mikor teszi tiszteletét a Kevin Feige által megálmodott Marvel Filmes Univerzumban, ahol a szabad szájú zsoldosnak feltehetőleg helyenként ragtapasszal kell majd betapasztani a hatalmas száját, ha nem szeretné azt, hogy idő előtt nyugdíjba küldjék, netalántán egy nem mindennapi karácsonyi történetben kelljen főszerepet vállalnia.

Szerencsére azonban nem eszik olyan forrón a kását, ugyanis néhány rajongó nemrég azzal az ötlettel állt elő, hogy mi lenne, ha Stan Lee cameóinak helyét a jövőben Deadpool karaktere venné át, aki Lee-hez hasonlóan szinte bárhol, bármikor, és bármilyen szerepben felbukkanhatna, ezzel tisztelegve a nagy ember emléke előtt. Az ötletet természetesen nem mindenki fogadta kitörő lelkesedéssel, hiszen az ő meglátásuk szerint Stan Lee-t képtelenség pótolni. Ti mit gondoltok? Szerintetek jó ötlet volna, ha Stan Lee után Deadpool lenne a cameók koronázatlan királya?

Hihetetlen filmes hibák, amiket sosem vettél észre

(Forrás: puliwood.hu)


Article Tags: · · · ·