FILMEZZUNK.HU
A Doctor Strange 2-t Sam Raimi fogja rendezni

Most már biztos: A Doctor Strange 2-t Sam Raimi fogja rendezni

1629

A Doctor Strange 2-t Sam Raimi fogja rendezni

A Doctor Strange-t rendező Scott Derrickson még idén januárban távozott a rendezői székből. Felröppent a hír, miszerint a Doctor Strange 2.-t (Doctor Strange az őrület multiverzumában) Sam Raimi fogja rendezni. Pár napja már hivatalos lett, hogy Sam fogja átvenni a multiverzum rendezői székét.

A Doctor Strange 2-t Sam Raimi fogja rendezni

Raimi amerikai filmrendező, producer, színész és forgatókönyvíró. Az Ő nevéhez fűződik pl.: Pókember mozifilm első három része, Gonosz halott-sorozatot, Átok-sorozat, Darkman, Pokolba taszíva, Óz, a hatalmas,  A pap – Háború a vámpírok ellen, vagy a Spartacus: Vér és homok. Amikor Raimit a Pókember 2-ben hallható Doctor Strange-utalásról kérdezték azt nyilatkozta:

“Gyerekként imádtam Doctor Strange-et, de számomra mindig is Pókember és Batman után volt”, majd hozzátette, hogy Strange a Top 5-ös listájában természetesen benne van.

Érdekesség, hogy mikor megcsinálták a Pókember 2-höz a jelenetet, még fel sem merült, hogy egyszer majd Ő fogja rendezni Stephen Strange folytatását. A koronavírus sajnos nem kedvez a Marvel szuperhősköknek sem, így ez a premier is csúszik. Benedict Cumberbatch legújabb filmjét jelen pillanatban 2021. november 5-én tervezik bemutatni az amerikai mozik.

Szerző: MéziMcFly

17 fotó, ami bemutatja, hogyan is készülnek valójában a kedvenc filmjeink


Article Tags: · · · · ·