FILMEZZUNK.HU
Az Agymenők sztárja Kaley Cuoco egy igazi állatbarát!

Az Agymenők sztárja Kaley Cuoco egy igazi állatbarát!

1608

Az Agymenők sztárja Kaley Cuoco egy igazi állatbarát!

A leginkább az Agymenők című vígjátéksorozatból ismert Kaley Cuoco (Penny) nagy állatvédő és kutyarajongó. A járvány idején is számíthatunk rá, mert a most kialakult helyzetben  ideiglenes örökbefogadó is lett férjével. A színésznő népszerűségét arra használja, hogy népszerűsítse az örökbefogadást. A járvány idején veszélybe került több állatmenhely. Egyrészt a karantén miatt nem engedhetik be -az eddig napi szinten jelenlevő- önkénteseket, másrészt mivel ezek non-profit szervezetek és sokan munkanélküliek lettek, így az adományok összege nagyot zuhant.

Az Agymenők sztárja Kaley Cuoco egy igazi állatbarát!

Így ha befogadunk a koronavírus alatt egy állatot akár ideiglenesen is sokat segítünk ezzel, mind az állatoknak, mind a menhelyeknek. Kaley a járvány alatt egy idős csivavát vitt haza, ahol már korábban befogadott kutyusok várták az új jövevényt. Férjével rögtön beleszerettek Dumpyba, így az sem kizárt, hogy végleg náluk marad. Jelenleg 3 kiskutyutyájuk, egy lovuk és egy nyuluk van. Mindhármuk jellemzője, hogy menhelyről hozottak. A színésznő és párja nemrég megmentett, majd örökbefogadott egy törpepónit is. A kis jószág nagyon rossz állapotban került hozzájuk. Sajnos egészségügyi okokkal küzdött, alultáplált volt, a fogai tönkrementek és még a napi felállás is gondot okozott neki, majd idén április elején elpusztult. Kaley így búcsúzott tőle:

“Nagyon rövid együtt töltött idő után a mi nagyszerű mentett törpepónink, Fiona múlt éjjel elhunyt. Borzalmas állapotban került hozzánk, hálásak vagyunk, hogy egyáltalán ennyi időt eltölthettünk vele.”

Az interjúból az is kiderült, hogy a párnál nem szokatlan a befogadás, ugyanis már rengeteg pónit fogadtak magukhoz. A színésznő nemcsak lovakat, de kiskutyákat is befogad és ahová csak tudja magával viszi őket. Norman nevű kutyájáról a következőt nyilatkozta:

“Norman minden egyes reggel a lábamnál ül, míg arra várok, hogy lefőjjön a kávém. Még ha a reggelije kellős közepén is jár, abbahagyja az evést, csak hogy mellettem lehessen. Ő maga a szeretet definíciója!”

Kaley ebben a válságos időben még két tündéri kismalacot is befogadott Leeroyt és Wilburt. A koronavírus járvány alatt -bár erre nincs mentség- sajnos hallunk olyan szomorú és tragikus híreket, hogy a gazdák anyagi okok miatt négylábú társuktól megválnak, Kínában pedig a panelházakból szó szerint kidobálták négylábú társukat!

Az Agymenők sztárja Kaley Cuoco egy igazi állatbarát!

És ha már a befogadásnál tartunk, egyre több színész érzi aktuálisnak, hogy a világjárvány alatt otthonukba fogadjanak egy állatot. Leonardo DiCaprio párja, Camila és Kaia Gerber is örökbefogadott már egy kiskutyát.

Az állatoknak most nagy szüksége van Rátok!  Ha módotokban áll, fogadjatok be Ti is állatot, aki cserébe rengeteg szeretet ad és egy életre hálás lesz Nektek! Ha tehetitek inkább idős állatot vegyetek magatokhoz, hogy a hátralévő idejüket bearanyozzátok!

Szerző: MéziMcFly

17 fotó, ami bemutatja, hogyan is készülnek valójában a kedvenc filmjeink


Article Tags: · · ·