FILMEZZUNK.HU
Henry Cavill lesz a következő Sherlock Holmes

Henry Cavill lesz a következő Sherlock Holmes

3666

Henry Cavill lesz a következő Sherlock Holmes

A szalagcímet látva minden bizonnyal sokakban megfogalmazódhatott a kérdés, hogy mégis hány Sherlock Holmes-film van előkészületben – hiszen a Robert Downey Jr. nevével fémjelzett franchise 2021-ben remélhetőleg megkapja régóta áhított folytatását. Most viszont Sir Arthur Conan Doyle briliáns detektívje csupán mellékszereplő lesz a karakter nem kevésbé zseniális húgára összepontosító mozifilmben, amelyben a Stranger Things fiatal tehetsége, Millie Bobby Brown alakítja majd a főhőst.

Millie Bobby Brown

Több mint egy éve hallhattunk róla először, hogy a Legendary filmsorozatot tervez a Nancy Springer által 2006-ban megalkotott Enola Holmes-történetekből, amely Sherlock és Mycroft Holmes mindössze 14 éves, a halottnak hitt édesanyja és további rejtélyes eltűnések ügyében nyomozó húgát helyezi középpontba. Úgy néz ki, hogy a projekt továbbra is életben van, sőt mi több, már Az acélember és a nemrég lefutott The Witcher-sorozat főszereplőjeként ismert Henry Cavillt is szerződtették Bobby Brown mellé, mint Sherlock legújabb megformálóját a filmvásznakon.

Helena Bonham Carter, aki nemrég a szintén Netflixes A korona új epizódjaiban volt látható, Enola édesanyját fogja életre kelteni a tervezett mozifilmben, amelyet nem mellesleg Harry Bradbeer rendez az HBO Az Úr sötét anyagai című sorozatát író Jack Thorne forgatókönyve alapján. A Netflix a napokban azt is bejelentette, hogy végül ez a film is náluk kötött ki.

Robert Downey Jr. élete legnagyobb harcára készül!

(Forrás: puliwood.hu)


Article Tags: · · · ·