FILMEZZUNK.HU
Az eredeti színészgárdával jön a Shop-show folytatása!

Az eredeti színészgárdával jön a Shop-show folytatása!

1256

Jön a Shop-show folytatása!

A rendező, Kevin Smith számára megnyugtató fejleményt hozott a koronavírus-járvány, mert időt és lehetőséget adott neki arra, hogy befejezze 1995-ös kultfilmje, a Shop-show Twilight of the Mallrats munkacímű folytatásának forgatókönyvét.

Az eredeti színészgárdával jön a Shop-show folytatása!

Az már korábban kiderült, hogy a legendás Shop-show folytatása, 25 év után egy 10 részes tévésorozat formájában kerül bemutatásra. Instagram bejegyzésében Smith rajongóinak többek között karaktereiről is ír.

„25 évvel az eredeti után Brodie Bruce visszatér a Mallpocalypse elleni felesleges folytatásra!… A #jayandsilentbob cucc az egyik kedvenc komédia, amit valaha írtam, de az egész forgatókönyv ostoba, szentimentális és viccesen kedves.”

Az író-rendező Kevin Smith már nagyon régóta szeretett volna visszatérni a philadelphiai Exton Square Mallba, hogy tovább szőhesse a két tékajáró képregénygeek (Jason Lee, Jeremy London) történetét. A jogok azonban korábban még a Universal stúdiónál voltak, nekik viszont nem akaródzott évtizedek múltán folytatni egy anyagilag nem túl sikeres projektet.

Most viszont a plázázó lúzerek – úgy tűnik – visszatérnek. Ben Afflecket és Claire Forlanit kivéve. Kevin Smith egyébként már korábban megegyezett a főszereplőket alakító színészekkel. Joey Lauren Adamsszel, Renée Humphrey-vel, Sven-Ole Thorsennel, Ethan Suplee-vel, Jason Lee-vel, Michael Rookerrel, Shannen Doherty-vel és Jeremy Londonnal. No, meg természetesen az idióta Jay-t alakító Jason Mewesszal.

15 híresség és gyermeke ugyanannyi idősen

(Forrás: filmtekercs.hu)


Article Tags: · · · · · · · · · · ·