FILMEZZUNK.HU
Most már biztos: LeBron James főszereplésével jön a Space Jam 2!

Most már biztos: LeBron James főszereplésével jön a Space Jam 2!

1830

Jön a Space Jam 2!

A Space Jam folytatása már az első rész megjelenése után felmerült, de akkor kudarcba fulladt. Felmerültek később spin-offok lehetőségei olyan más ismert sportolókkal, mint Jeff Gordon, Tiger Woods és Tony Hawk, de ezek sem valósultak meg. A Space Jam folytatását először 1997-ben kezdték el tervezni. A fejlesztés kezdetén a Space Jam 2 egy új kosárlabdaversenyt mutatott volna be a Bolondos dallamok karakterek és egy új gonosz, Berserk-O! között.

Jön a Space Jam 2!

A LeBron James főszereplésével készülő folytatást már 2014-ben jelentették be, majd sok évnyi szünet után 2019. júniusában megkezdték a forgatását Los Angelesben, Terence Nance irányításával. Nance végül pár hét forgatás után otthagyta a projektet, a helyét pedig Malcom D. Lee vette át. A forgatás 2019. szeptemberében fejeződött be.

A főszereplők közt megtalálható a kosárlabdajátékos LeBron James, valamint Don Cheadle és Sonequa Martin-Green. James producerként is részt vesz a film készítésében Ryan Cooglerrel együtt, aki Sev Ohaniannal együtt írta a forgatókönyvet. A film hivatalos címe Space Jam: A New Legacy lett, amit a napokban ejelntett be a világhírű kosaras. A Space Jam 2 az Amerikai Egyesült Államokban várhatóan 2021. július 16-án fog a mozikba kerülni, Magyarországon szintén valamikor 2021-ben mutatják be.

Ezek voltak a legjobb filmek 20 évvel ezelőtt

(Forrás: wikipédia)


Article Tags: · · · · · ·