FILMEZZUNK.HU
Jöhet az élőszereplős Herkules film is a Disneytől!

Jöhet az élőszereplős Herkules film is a Disneytől!

2498

Jöhet az élőszereplős Herkules film is a Disneytől!

Senkinek nem kell bemutatni Herkulest, a görög félistent, akinek történetét nem először dolgozza fel Hollywood a filmvásznon, legutóbb Dwayne ’A Szikla’ Johnson játszotta, azonban a legfrissebb hírek szerint a Disney egy új adaptációján dolgozik, ami lényegében a görög mitológia által ihletett 1997-es rajzfilm élőszereplős feldolgozása lesz a filmvásznon.

Herkules (Hercules, 1997)

Producerként Jeffery Silver (Az oroszlánkirályTron: Örökség) és Karen Gilchrist (Az oroszlánkirályThe Mandalorian) már a fedélzetre léptek. Egytől egyig minden forrás leszögezte, hogy ez nem egy újabb Disney+ projekt, hanem a stúdió tényleg moziba szánja az adaptációt. A projekt teljes egészében a nosztalgia hangjegyében készül majd, hiszen az új film a régről ismert musicalek mellett új dalokat is tartalmaz majd.

A rendezői teendőkért többen is versenyben vannak, ám a forrás felhívta a figyelmet, hogy ezek mindössze nevek, amik felmerültek már a stúdió falai között, azonban hivatalos elbeszélgetésre még nem került sor. A rendezők nevei között olyan ismert személyek szerepelnek, mint Jon Favreau (Az oroszlánkirályDzsungelkönyve), Gore Verbinski (A Karib-tenger kalózai) és még sokan mások, akár Joe és Anthony Russo neve is szerepel a Bosszúállók franchise éléről, de később a Russo testvérek megerősítették Instagram-oldalukon, hogy nem ők fogják rendezni, ám producerként felügyelik majd a munkat. A nagysikerű animációs rajzfilmben Hercules hangját Tate Donavan adta, Danny DeVito volt Philoktétész, Hades hangját pedig James Woods színésznő kölcsönözték.

10 Dwayne Johnson film, amit kár lenne kihagyni

(Forrás: widecreen.hu)


Article Tags: · · · ·