FILMEZZUNK.HU
Megvan, hogy ki lesz az Avatar 2 főgonosza

Sigourney Weaver forgatási képen pózol, jön az Avatar 2!

2265

Jön az Avatar 2!

A Bosszúállók: Végjáték tavaly nagy nehezen megdöntötte James Cameron Avatarjának mindenkori bevételi rekordját, de a kasszasikerek gyártásában jártas rendező már készül a visszavágóra. Minden idők egyik legambiciózusabb projektjeként egyszerre négy folytatást készít a 2009-es filmhez, és bár a forgatás a koronavírus miatt ideiglenes leállt, most kaptunk egy ízelítő fotót belőle.

Sigourney Weaver forgatási képen pózol, jön az Avatar 2!

Az Avatar-franchise hivatalos Twitter-oldala által megosztott képen a film egyik producerét, Jon Landau-t láthatjuk, mellette pedig Sigourney Weavert és Joel David Moore-t. Az antropológus Norm Spellmant alakító Moore visszatérése nem olyan meglepő, a Weaver által megformált Dr. Grace Augustine viszont meghalt az első filmben és eggyé vált az életfával. A színésznő korábban azt nyilatkozta, hogy egy másik karaktert játszik majd, úgyhogy kíváncsian várjuk, miként térhet vissza. A fotón mondjuk pont ugyanúgy néz ki, mint Grace (Weaver semmit nem öregszik?!), de elképzelhető az is, hogy flashback-jelenetet vettek fel.

Az Avatar második részéről annyi már kiderült, hogy évekkel az első film után fog játszódni, ugyanis Jake (Sam Worthington) és Neytiri (Zoe Saldana) gyerekeit is megismerhetjük majd benne. Bár a négy folytatáshoz már jó előre ki lettek jelölve a bemutatódátumok, a forgatás leállítása miatt egyelőre kérdéses, hogy tudják-e tartani magukat az eredeti tervekhez. Az Avatar 2. jelen állás szerint 2021. december 17-én érkezik a mozikba, azt követően kétévente jönnek a folytatásai.

10 filmjelenet, amihez hihetetlen, de nem használtak számítógépes trükköket

(Forrás: IGN Magyarország)


Article Tags: · · · · · ·