FILMEZZUNK.HU
Új Alkonyat film a láthatáron!

Új Alkonyat film a láthatáron!

12490

Új Alkonyat film a láthatáron!

Tizenkét évvel az utolsó könyv, a Hajnalhasadás után bejelentették, hogy új regény érkezik az Alkonyat-szágában, természetesen az eredeti szerző, Stephenie Meyer jóvoltából. A nagy bejelentésre Amerika egyik kedvenc napindító műsorában, a Good Morning Americában került sor, ahol kiderült, hogy Meyer egy régóta dédelgetett ötletét valósítja meg a Midnight Sun lapjain. A regény ugyanis nem egyenes ági folytatás, hanem egyfajta kiegészítése lesz a szerelmes történetnek: Pattinson szívtipró vérszívója, Edward Cullen szemszögéből fogja újramesélni a románcot.

Érdekességek a szülinapos Robert Pattinson-ról

Maga Meyer sem biztos abban, hogy a jelen körülmények lennének-e a legalkalmasabbak a könyv publikálásához, de elmondása szerint nem lett volna fair továbbváratni a rajongókat. Az író már 2008-ban, azaz az eredeti regényfolyam végén megpedzette, hogy dolgozik a Midnight Sunon, de mikor kiszivárgott belőle az első fejezet, lelőtte a projektet. Ahogy azt Meyer weboldalán közzétett bejegyzésből is megtudhattuk, egyszerűen régóta nem tud szabadulni a gondolattól, hogy esetleg Edwardot is hagynia kellene beszélni. Ezért is fejezte be végül a Midnight Sunt, amiben a karakter 672 oldalon keresztül mondhatja majd a magáét.

2008-as rajtja óta az Alkonyat-franchise több mint 3,3 milliárd dollárt hozott világszerte a mozikban. Utoljára 2012-ben volt film, a történet záródarabjaként bemutatott Alkonyat: Hajnalhasadás – 2. rész. Nyílt titok, hogy Robert Pattinson mennyire utálta az Alkonyat-mozikat, és elég valószínűtlennek tűnik, hogy akár őt, akár Kristen Stewartot vissza tudnák csábítani egy esetleges újabb filmadaptációra, hiszen évek óta jól megvannak az indie és művészfilmek világában. De soha nem lehet tudni, mit hoz az élet, főleg, hogy a jövőben Pattinson a The Batmannel ismét visszatér a blockbuster-iparba.

10 óriási filmes baki, amit nem vettél észre az Alkonyatban

(Forrás: hu.ign.com)


Article Tags: · · · ·