FILMEZZUNK.HU
Ruper Grint

A Harry Potter sztárja apa lett

1506

A Harry Potter sztárja apa lett

Varázslat vagy sem,  Harry Potter Ron Weasleye felnőtt. 10 pont a  Griffendélnek! A 31 éves Ruper Grintnek és feleségének megszületett első gyermekük. „Rupert Grint és Georgia Groome örömmel erősítik meg, hogy megszületett kislányuk. Valamint arra szeretnének kérni mindenkit, hogy tartsák tiszteletben a magánéletüket ebben a nagyon különleges időszakban.

Ruper Grint

Az örömteli hírt csupán egy hónappal azelőtt lehetett megtudni, hogy a pár bejelentette, úton van az első gyermekük. A boldog pár ugyanis nem szerette volna még közzétenni a szenzációt, de a lesifotósok lencsevégre kapták Georgia gömbölyödő pocakját. A hölgy és Rupert Grint 2011 óta vannak együtt. 2019. április végén titokban házasodtak össze. Rupertet nem érte váratlanul az apaság, mivel egy  2018-as interjújában elmondta, hogy reméli,  egyszer majd gyermeke születik, majd a következőket mondta:

“Betölteni a harmincat furcsa érzés volt. Egyszerűen még nem érzem, hogy ott járnék, és nem tudom, mit tartogat a jövő. Úszom az árral, érdekes karaktereket játszom, és nézd meg, mi történik: szeretnék megállapodni és gyereket vállalni. ..Ha lenne egy fiam, Ronnak hívnám? Nagyon jó név, de valószínűleg nem” – mondta akkor.

Szerző: MéziMcFly

Mi lett a Harry Potter filmek sztárjaival?


Article Tags: · · ·