FILMEZZUNK.HU
Mark Ruffalo nem mert a Bosszúállókhoz csatlakozni

Mark Ruffalo nem mert a Bosszúállókhoz csatlakozni

1448

Mark Ruffalo nem mert a Bosszúállókhoz csatlakozni

Mark Ruffalo (még) nem kapott önálló Hulk-filmet, de így is sikerült az MCU (Marvel Cinematic Universe) egyik legnépszerűbb karakterévé varázsolnia Hulkot. Ám ez nem ment könnyen, ugyanis a színész sokáig vacillált, hogy vajon elvállalja-e egyáltalán a szerepet. Az, hogy végül mégis igent mondott, a Vasembert alakító Robert Downey Jr. nagyban besegített.

Mark Ruffalo nem mert a Bosszúállókhoz csatlakozni

Mark két ok miatt aggódott. Az egyik, hogy Ő előtte a zöld óriás szerepét már többen is eljátszották és úgy érezte, ezt a karaktert már nem lehet új formában bemutatni. Aggodalmáról a következőt nyilatkozta:

 “Addig csak független filmeket csináltam. Szóval úgy éreztem, hogy nem tudom, én vagyok-e erre a megfelelő ember.  De Joss Whedon közölte, hogy ‘Igen, te vagy erre a megfelelő ember.’ Aztán felhívott Downey, mert biztos eljutott hozzá, hogy tétovázok, és csak annyit mondott, hogy ‘Ruffalo, gyerünk, menni fog ez.’ – igazi Vasember stílusban. Ezek után úgy voltam vele, hogy ‘Azt hiszem, muszáj lesz elvállalnom.”

A másik ok a vacillálásra az volt, hogy a képregényes univerzum filmbéli szereplői olyan nagy mértékű titoktartásban szerződnek le, hogy nem kapnak teljes forgatókönyvet a szerep elvállalása előtt. Ez alól a Hulkot alakító színész sem volt kivétel, kérése ellenére sem kapta meg a szöveget, ami Markot igencsak frusztrálta, majd Joss végül megenyhült és adott Neki 20 oldalnyi szöveget. A filmrészlet elolvasása után a színésznek olyannyira bejött a történet, hogy rögtön elvállalta a szerepet. Jól döntött, ugyanis a 2012-es Bosszúállók óta még négy filmben öltötte magára Hulk szerepét.

Szerző: MéziMcFly

A 10 legjobb film Mark Ruffalo-tól


Article Tags: · · · ·