FILMEZZUNK.HU

Gondok vannak a Deadpool 3-al

1843

Gondok vannak a Deadpool 3-al

A Fox miután felvásárolta a Disneyt, a Deadpool-franchise jövője bizonytalanná vált.  Ugyanis a családbarát filmeket kedvelő Disney nagykutyái nem tudnak mit kezdeni az MCU-nál  (angolul: Marvel Cinematic Universe , röviden MCU) véresebb, erőszakosabb és káromkodó Deadpoollal.

Deadpool 2 (2018) - Kritika

Bár Ryan Reynolds szerint már hónapokkal ezelőtt elkezdtek dolgozni a Marvellel a harmadik részen, egyelőre semmi konkrétumot nem tudunk róla. A rendező Rob Liefeld szerint a Marvelt okolhatjuk azért, hogy egyszerűen nincs előrelépés. A csalódott rendező a következőket nyilatkozta:

“A Marvelt hibáztatom azért, hogy még nem készült el. Miattuk nem készül.”

Nem érti, hogy sokan miért őt támadják, mivel a rajongóknak inkább a stúdiót kellene hibáztatnia. Továbbá érthetetlennek tartja, hogyha a Deadpoolt nem sikerül beleilleszteni a Marvel-moziverzumba, akkor hagyhatnák külön dolgozni Reynolds-ékat. Rob Iger anno azt a kijeletést tette, hogy megtartják a Fox R besorolású filmsorozatait, így elméletileg a Deadpool 3 gond nélkül készülhetne. Értesülések szerint a Marvel stúdiónak szándékában áll csatlakoztatni Deadpoolt az MCU-ba, csak még időre van szükségük. Liefeld hozzátette:

“Milyen öreg leszek, mire ez megtörténik? Régen úgy gondoltam, hogy mennyire vicces filmet lehetne csinálni a Mark Ruffalo-féle Hulk és Deadpool párosával. De egyikük sem lesz már fiatalabb, nem igaz?… Az én álláspontom az, hogy ez a Deadpool 3 most nem élvez elsőbbséget. Így nem várnék rá a közeljövőben. Ha holnap zöld utat is kapna, már akkor is csak sokkal idősebb koromban láthatnám.”

Bob szerint nagy hiba lenne hanyagolni a franchise-t, mivel a célközönség érdeklődése hamar lelankad, így elveszíti az érdeklődését a Deadpool iránt.   A Deadpool 3 sorsa így továbbra is kétséges, de a népszerűsége hatalmas, emiatt nem hiszi, hogy a Marvel elengedné a folytatást, a kérdés csak az, hogy mikor mondanak igent a folytatásra. Rengeteg rajongó várja már a 3. részt, amellyel a karakter csatlakozhatna a Marvel Moziverzumhoz. A karakter különbözik az eddig megszokott Marvel stílustól, de a legtöbb embernek ez a fajta képregény filmrevitt bemutatása igencsak bejön.

Rob továbbá elmondta, hogy ez az egész mekkora kicseszés Ryan Reynolds-al is, aki nemcsak főszereplője a filmeknek, hanem sok saját ötletével  gazdagította a történeteket (a Deadpool 2-nek még a forgatókönyvfejlesztésében is részt vett), így megérdemelne egy 3. részt. Ryan Reynolds még 2019 végén megerősítette, hogy lesz Deadpool 3, és a Marvel Studios-nál dolgoznak rajta. Úgy volt, hogy 2022-re tervezik bemutatni a 3. részt, de a koronavírus miatt a Disney átrendezte menetrendjét, így biztosat sajnos még nem tudni.

Szerző: MéziMcFly

10 Ryan Reynolds film, amit kár lenne kihagyni


Article Tags: · · · ·