FILMEZZUNK.HU
Meghalt Fred Willard

Meghalt Fred Willard

1154

Meghalt Fred Willard

Egyáltalán nem meglepő, hogy Adam McKay és Christopher Guest egyaránt szeretett együtt dolgozni Fred Willarddal, ugyanis azon ritka komikusok egyike volt, aki nagyon értett az improvizációhoz, és ezt a tudományát legalább annyira jól kamatoztatta az elképesztően vicces Anchorman főszerkesztőjeként, mikor például arról számolt be egy apácának, hogy “hisz mi mindnyájunknak volt tapasztalata a pornográfiával”, mint Guest és csapata kultikus komédiáiban, például A turnéban vagy a Nem kutyában.

Meghalt Fred Willard

Willard hetvennél is több filmben tűnt fel kisebb-nagyobb szerepekben – például a Pixar történetében ő az egyedüli, aki nem animált szereplőként játszhatott a stúdió filmjeiben (egészen pontosan a Wall-E-ban az Egyesült Államok utolsó elnökeként), de a legtöbbször a tévék képernyőjén láthattuk olyan népszerű szériákban, mint a Herkules vagy a Roseanne, meg persze a Szeretünk, Raymond Hankjeként, amivel nem kevesebb, mint három Emmy-jelölést gyűjtött be.

A negyedik nominációját pedig a Modern családnak köszönheti, melyben Phil Dunphy édesapját, Franket játszotta 11 éven át beugorva egy-egy epizódra. Saját bevallása szerint azt a fickót szereti játszani, aki a legrosszabbat mondja a legrosszabbkor, és úgy általában fogalma sincs a körülötte lévő világról. Ezt a szerepet színpadon is többször kamatoztatta – nem ritkán egy egyszemélyes show keretében. Legközelebb a Netflix nagyreményű sitcomjában, az Űrhadosztályban láthatjuk. Nyugodjon békében!

10 híresség, akiknek meghalt a gyermekük

(Forrás: IGN Magyarország)


Article Tags: · · ·