FILMEZZUNK.HU
Máris berzenkednek Ryan Gosling űrhajós filmje miatt

Ryan Gosling ismét meghódítja a világűrt

952

Ryan Gosling ismét meghódítja a világűrt

Ryan Gosling legújabb filmjében megint az űrbe látogat. A színész igent mondott Andy Weir könyvadaptációjának főszerepére, aminek egyelőre még nem fejezték be a kéziratát, de az MGM forgalmazó már most érdeklődik iránta és Ryan amit lehetett, már elolvasott belőle. A film még nem kapott címet, a készülő regény a “Project Hail Mary” elnevezést kapta.

Az első ember (First Man, 2018) - Kritika

A sci-fi egy magányos asztronauta mindennapjait mutatja be egy űrállomáson, akinek az a feladata, hogy megmentse a Földet. A regény 2021. tavaszán jelenik meg, és amint közzéteszik, indulhatnak is a filmes előkészületek. A filmet Phil Lord és Christopher Miller fogják rendezni. A producerek többek között: Andy Weir, Amy Pascal és Ryan Gosling, aki Az első ember című filmben utazott először az űrbe. Michael De Luca így számolt be a projektről:

“Egy valóságos álomcsapat állt össze nálunk, nagyon várjuk, hogy Andy befejezze a kéziratot.”

A megfilmesítési jogokért hétszámjegyű összeget fizetett az MGM filmstúdió. Érdekesség, hogy Weir bemutatkozó regényéből, A marsról már készült film Ridley Scott rendezésében, amit a magyar mozikban Mentőexpedíció címmel vetítettek Matt Damon főszereplésével.

Szerző: MéziMcFly

10 űrhajós film, amit látnod kell


Article Tags: · · · ·