FILMEZZUNK.HU
Gregory Tyree Boyce

Tragikus hirtelenséggel meghalt az Alkonyat színésze

27089

Tragikus hirtelenséggel meghalt az Alkonyat színésze

Szomorú hír bukkant fel a világhálón, amely szerint az Alkonyat egyik mellékszereplője, Gregory Tyree Boyce elhunyt. A halál okát egyelőre nem hozták nyilvánosságra. Boyce mindössze harminc éves volt. A színészt az Alkonyatban ismerhették meg a nézők, de ez a film sem hozta meg számára a várt karriert, lényegében azóta sem kapott még jegyzett mellékszerepeket sem Hollywoodban. Az Alkonyatban azonban egy elég fontos szerep jutott neki. Ő volt az, aki kis híján halálra gázolta autójával Bellát, akit Edward Cullen csak a vámpírképességeinek köszönhetően tudott megmenteni. És ezzel lényegében fel is fedte a titkát.

Gregory Tyree Boyce

Gregory Tyree Boyce halála körül egyelőre sok a kérdőjel. Las Vegasban élt kedvesével, a 27 éves Natalie Adepojúval. Mindkettejük holttestét Boyce unokatestvére fedezte fel az otthonukban, akinek az tűnt fel, hogy a színész autója még mindig a ház előtt áll, holott neki már régen Los Angelesben kellett volna lennie. A lakásban fehér port is találtak, de ennek azonosítása egyelőre nem történt meg.

Gregory Tyree Boyce decemberben ünnepelte harmincadik születésnapját, amikor a közösségi médiában közzétett bejegyzésében úgy fogalmazott, hogy volt időszak, amikor nem hitte volna, hogy valaha is megéli a harmincat. A színész egy kislányt hagyott hátra.

Új Alkonyat film a láthatáron!

(Forrás: mafab.hu)


Article Tags: · ·