FILMEZZUNK.HU
Megan Fox és Brian Austin Green válik

Megan Fox és Brian Austin Green válik

1603

Megan Fox és Brian Austin Green válik

A pár 2006-ban jegyezte el egymást, de a jegyességet állítólag 2009-ben felbontották. A mosolyszünet után 2010-ben újra  eljegyezték egymást, és abban az évben össze is házasodtak. Született két gyerekük, de 2015-ben Fox beadta a válókeresetet, amit végül visszavontak, és a pár nemhogy újra összejött, de született egy harmadik gyerekük is.

Hét dolog, amit nem gondoltál volna Megan Fox-ról

Majd idén jött Megan Fox születésnapja, ahol férje ezt az posztját publikálta nejéről: “Idővel a pillangók beleunnak abba, ha túl sokáig ülnek egy virágon. Elkezdik úgy érezni, mintha elfogyott volna körülöttük a levegő. A világ nagy és hatalmas, és ők mindent meg szeretnének tapasztalni“. Konkrétumot a színész nem árult el, majd Foxot a napokban a Machine Gun Kelly nevű rapperrel látták együtt. Igaz, ők ketten ugyanabban a készülő filmben kaptak szerepet, ettől függetlenül, mivel a koronavírus-járvány kitörése után a film gyártását felfüggesztették, így nem lehet tudni, hogy munkaügyben vagy magánügyben találkoztak, de pletykák szerint Megan túllépett a kapcsolaton és a rapperrel vigasztalódott.

Brian egyébként a lesifotókra is reagált, amelyek feleségéről és Machine Gun Kellyről készültek. Elmondása szerint csak barátok és egy közös munka miatt találkoztak, és nem szeretné, ha bárki azt feltételezné, hogy egy harmadik miatt ment tönkre a házasságuk. Ekkor már lógott valami a levegőben… Aztán kiderült, hogy a sztárpár külön töltötte a karantént és már a jegygyűrűjüket sem viselik. Férje Brian Austin Green immár hivatalosan is megerősítette, hogy Fox és ő már nem alkotnak egy párt. A férj így nyilatkozott:

“Mindig szeretni fogom, és tudom, hogy ő is mindig szeretni fog engem. Nagyszerű és különleges családot hoztunk létre. Szívás, amikor az élet megváltozik, és ami voltál, amit 15 éven át próbáltál megtartani, az eltűnik, mert változol. Itt az ismeretlen… van egy űr a gyomromban… Tényleg nem akarom, hogy ellentmondás legyen közöttünk Megannel, hiszen 15 éve a legjobb barátom, és ezt nem akarom elveszíteni.”

Brian nem szeretné elveszíteni volt felesége barátságát. Ami 3 közös gyermeküket illeti, továbbra is együtt nevelik majd őket, és Green úgy tervezi, hogy közösen szerveznek nyaralásokat és mindketten arra akarnak összpontosítani, hogy a gyermekeik a válásuk után is igazi családban nevelkedhessenek. A sztárpár több mint 10 évnyi házasság után válik el.

Szerző: MéziMcFly

7 érdekesség, amit talán még nem tudtál Megan Fox-ról


Article Tags: · ·